1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Anne ve Babalara Müjde! 5000 TL Ödeme Onaylandı, Çocuğu Okula Gidenlere Daha Fazla Ödenecek!
Anne ve Babalara Müjde! 5000 TL Ödeme Onaylandı, Çocuğu Okula Gidenlere Daha Fazla Ödenecek!

Anne ve Babalara Müjde! 5000 TL Ödeme Onaylandı, Çocuğu Okula Gidenlere Daha Fazla Ödenecek!

Anne ve Babalara 5000 TL Ödeme Onayı Geldi, Çocuğu Okula Gidenlere Daha Fazla Verilecek. Son dakika olarak duyuruldu. İşte ayrıntılar...

A+A-

Anne ve Babalara 5000 TL Ödeme Onayı Geldi, Çocuğu Okula Gidenlere Daha Fazla Verilecek. Son dakika olarak duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Para ihtiyacı olan ve çocukları okula giden velilere 5000 TL'ye kadar ödeme yapan bankalar duyurusu yapıldı. 5000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen kişiler kamu ve özel bankaları ile beraber katılım bankaları üzerinden müracaat yaparak 36 ay vadeli 5000 TL ödeme alabilir. Başvuru yapacak olan kişiler anne ve baba olması ve çocuklarının okula gitmesi durumunda daha yüksek limitlerde de onay alabiliyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başlatılan bu kampanya diğer özel ve katılım bankaları tarafından da devam etmektedir. 

Ziraat Bankası 5000 TL ödeme başladı

Ziraat Bankası üzerinden 5000 TL ödeme almak isteyen kişiler mobil uygulama üzerinden istedikleri zaman Başvuru yaparak online internet bankacılığı üzerinden onay alabilir. Ziraat Bankası müşterisi olmanız durumunda banka şubeleri üzerinden hızlı bir biçimde başvurabilirsiniz. Kimlik ve gelir belgeniz ile beraber yapacağınız müracaat sonrasında 3 ay ertelemeli olarak Kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız banka fotoğrafı web sitesi üzerinden de müracaat yapabiliyorsunuz. Kamu Bankası olan Ziraat Bankası gibi ayrıca Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de aynı koşullara uygun olan kişiler kredi müracaatsu yaparak 7gün 24saat 5000 TL kullanabilir. 

Denizbank 5000 TL ödeme müracaatsu

Denizbank üzerinden değeri 5000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen kişiler müracaat yapmak istiyorlarsa SMS atabilir ya da Denizbank mobil uygulamasına girerek oturdukları yerden işlem yapabilirler. SMS ile kredi müracaatsu yapacak olan kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek Kredim yazıp boşluk bırakıp t.C. Kimlik numarasını yazarak 3280 numarasını gönderebilir ve müracaat yapabilirler. Beş dakika içerisinde Kredi sonucu sizlere gelecek ve onaylanan tutar kadar limiti en yakın banka şubesinden kullanabileceksiniz.

TEB bankası'ndan 5000 TL ATM üzerinden ödeme

TEB Bankası üzerinden de 5000 TL ödeme almak istiyorsanız t.C. Kimlik numaranızı 44 66 numarasını mesaj olarak gönderebilirsiniz. Acil paraya ihtiyacı olan kişilerin daima yanında olan bankaların başında gelen TEB Bankası düşük faiz oranları ile 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli Kredi olanağı sağlıyor. Banka web sitesi üzerinden de müracaat yapabilir ATM üzerinden onaylanan krediyi kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.