1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Arka Sokaklar İki Oyuncusu Birden Resmen Diziden Ayrılacağını Açıkladı! Arka Sokaklar Ekibi Dağılıyor...
Arka Sokaklar İki Oyuncusu Birden Resmen Diziden Ayrılacağını Açıkladı! Arka Sokaklar Ekibi Dağılıyor...

Arka Sokaklar İki Oyuncusu Birden Resmen Diziden Ayrılacağını Açıkladı! Arka Sokaklar Ekibi Dağılıyor...

Arka Sokaklar sezon finali son bölümle ekranlara ara veriyor. 15 sezondur ekranda olan diziden iki önemli ismin ayrılacağı haberleri de kulislere düştü.

A+A-

Kanal D’nin çok sevilen ve yıllardır gösterilen ilgi düşmeden izlenen dizisi Arka Sokaklar iki ayrılıkla sezon finali yapıyor!

15. sezonu tamamlamak üzere olan Arka Sokaklar dizisinde sezon finali yaklaşıyor. 15 sezondur ekranda olan diziden iki önemli ismin ayrılacağı haberleri de kulislere düştü. 

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden iki genç oyuncunun ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha karakterinde Yüsra Geyik ile yine aynı karakterin oğlu Tekin olarak hikayede 15 yıldır yer alan Onur Bay veda edecek. 

Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu 2 ayrılıkla sarsılırken, daha önce de Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel ekibe veda etmişti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15. sezonu tamamlamak üzere olan Arka Sokaklar dizisinde şimdiye kadar 593 bölüm yayınlandı.

Diziyi izleyenleri en çok meraklandıran ve gerilim yaşatan detaylar ise dönem dönem önemli karakterlerin ölüm ihtimalleri oldu.

Oldukça yüksek aksiyonlu bir dizi olan Arka Sokaklar dizisi Türk televizyon dizileri tarihinin en sevilen dizilerinden biri olarak biliniyor.

Diziye gösterilen ilgi reytinglere de yansıyor. Peki dizinin sezon finalinde neler yaşanacak?

Yine heyecanlı bir sezon finali izleyeceksiniz. Rıza Baba ve Ali’nin de olduğu adliye basılıyor! Rıza Baba ve Ali, elleri kelepçeli halde duruşmadayken silahlı adamlar adliyeyi basıyor. Bu haberi duyan ekip hemen adliyeye gidiyor. Adamlar adliyede çatışıyor. 

Ölen ve yaralanan polis anonsu ekibi tedirgin ediyor. Uyuşturucu Baronu Ferhat, rehin tuttuğu Savcı Faruk’a karşılık el koyulan mallarını istiyor.

Engin Müdür ve Başak, Aycan’ın kaçırttığı bebeklerinin acısını yaşıyorlar. Mesut, oğlu Tunç ile Mazlum’u yanan mekandan çıkartmak için alevlerin ortasına atlıyor. Selin ve diğerleri çaresizce mekan dışında çırpınıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.