1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere Büyük Promosyon Müjdesi! SGK SSK Ve BAĞ-KUR Emeklisi olanlara En Az 2.100 TL ödeme yapılacak! Hemen Başvurun!
Emeklilere Büyük Promosyon Müjdesi! SGK  SSK Ve BAĞ-KUR Emeklisi olanlara En Az 2.100 TL ödeme yapılacak! Hemen Başvurun!

Emeklilere Büyük Promosyon Müjdesi! SGK SSK Ve BAĞ-KUR Emeklisi olanlara En Az 2.100 TL ödeme yapılacak! Hemen Başvurun!

Tüm Emeklileri ilgilendiriyor. Promosyon almak isteyen emeklilerin gözü bankaların duyurduğu promosyonda. TEB Bankası ‘da bu seneki emekli promosyonlarını açıkladı. Emekli maaşını TEB  36 ay boyunca çekme sözü veren ve TEB Bankası’nda en az iki adet otomatik ödeme talimatı veren emekli yurttaşlara geri ödemesiz 1800 TL’ye kadar pr

A+A-

Emeklileri ilgilendiriyor. Promosyon almak isteyen emekliler bankaların açıkladığı promosyonları takip ediyor. TEB Bankası ‘da bu seneki emekli promosyonlarını açıkladı. Emekli maaşını TEB  36 ay boyunca çekme sözü veren ve TEB Bankası’nda en az iki adet otomatik ödeme talimatı veren emekli yurttaşlara geri ödemesiz 1800 TL’ye kadar promosyon verecek.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde; 

Kampanya 08.10.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve TEB Bankası’nda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekiyor.

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL promosyon 700 TL ek promosyon toplamda 1200 TL promosyon.

1.500 TL emekli maaşı alan müşterilere 625 TL promosyon 875 TL ek promosyon toplamda 1500 TL promosyon

2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan müşterilere 750 TL promosyon 1050 TL ek promosyon toplamda 1800 TL promosyon verilecektir.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup verilen ürün ve/ya da taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, TEB Bankası’nda var olan Otomatik Fatura Talimat adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasının avantajlarından faydalanmak ve 1.800 TL’ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir ya da Cepteteb Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve Kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını bankamıza taşımaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.