1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Halkbank Emeklilere Faizsiz 100 Bin TL Kredi Müjdesi Verdi! İşte Koşulsuz 100 Bin TL Kredi Detayları..!
Halkbank Emeklilere Faizsiz 100 Bin TL Kredi Müjdesi Verdi! İşte Koşulsuz 100 Bin TL Kredi Detayları..!

Halkbank Emeklilere Faizsiz 100 Bin TL Kredi Müjdesi Verdi! İşte Koşulsuz 100 Bin TL Kredi Detayları..!

Halkbank'tan aylık 384 lira ödeyerek 10.000 TL kredi imkanı oluşturuldu. Emekli maaşını Halkbank'tan alanlara kredi kampanyası ile destek veriyor. Vatandaşları sevindiren o haber Halkbank'tan geldi.

A+A-

Halkbank emekli yurttaşlara 384 TL taksitle 10.000 TL kredi olanağı oluşturdu. Halkbank'tan maaşını alan müşterilerine özel olarak kredi fırsatları oluşturuyor ve özel faiz oranlarıyla kredi desteği sağlanıyor. Bu kredilerden faydalanmak için emekliye özel 100 000 TL'ye kadar uygun faiz oranı ile kredi olanağı oluşturuldu. Ödeme alternatiflerini en ideal koşullarla oluşturan banka sunduğu kredi ile emekliye çok büyük bir destek sağladı. Mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar araştırılıyor. İşte faiz oranları ile beraber emekliye sunmuş olunan kredi kampanyasına dair son dakika haberleri…

Halkbank Kredi Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Halkbank mobil uygulaması, internet bankacılığı ve Halkbank şubelerinden kolaylıkla kredi müracaatsunda bulunabilmeniz mümkün hale gelecektir. Ödeme planı sizin için size uygun biçimde oluşturulmaktadır. Artan ya da azalan biçiminde ödeme yapılabileceği gibi balon ödemeli, eşit taksitli ya da düzensiz ödeme metotları ile kredi desteği temin edilmektedir.

Emeklilere Özel Kredi Kampanyası

Halkbank'ın emekli yurttaşlara sunduğu kampanyalı kredinin alınabilmesi için bazı koşulları taşıyor olmak gerekiyor. %5 oranında sigorta vergisi alınmaktadır ve bankanın sunduğu kredi tutarında 1 taksit oranı kadar açık hesaba mevduat yatırılması gerekmektedir. Aynı zamanda hayat sigortası yaptırmak da zorunludur. En az 2 otomatik ödeme fatura talimatı verilmesi gerekli olan şartlar arasında bulunmaktadır. Halkbank internet, Halkbank Mobil ve Halkbank diyalog üzerinden en az 1 tanesinin bulunması durumunda bu krediye müracaat yapılabilmesi mümkündür. Müşterinin yaşı, cinsiyeti, Kredi tutarına bağlı şekilde kredi faiz oranları değişkenlik göstermektedir. Müşterilere tahsis ücreti olmadan kredi faiz oranı % 1.71 olarak sağlanırken tahsis ücreti ise % 1.66 biçiminde uygulanmaktadır. 36 ay vade ve 15.000 TL kredi desteğinden faydalanmak isteyenlere sigorta primi 46.97 TL ücret almaktadır. Halk Bankası’nın sunduğu kredi şartlarında değişiklik yapma ve kullanımdan kaldırma hakkını saklı tutmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.