1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kimlikleri İle Şubeye Giden Vatandaşlar 25 bin TL Ödeme Alıyor, Kampanya Başladı Sakın Kaçırmayın!
Kimlikleri İle Şubeye Giden Vatandaşlar 25 bin TL Ödeme Alıyor, Kampanya Başladı Sakın Kaçırmayın!

Kimlikleri İle Şubeye Giden Vatandaşlar 25 bin TL Ödeme Alıyor, Kampanya Başladı Sakın Kaçırmayın!

Vakıfbank'tan 25.000 TL yalnızca kimlikle kredi kampanyası başladı. Vakıfbank'tan 25 000 TL'ye kadar yalnızca kimliğinizle kredi kullanabiliyorsunuz. Vakıfbank 25000 TL ihtiyaç kredisi müracaatı...

A+A-

Vakıfbank'tan 25.000 TL yalnızca kimlikle kredi kampanyası başladı. Vakıfbank'tan 25 000 TL'ye kadar yalnızca kimliğinizle kredi kullanabiliyorsunuz. Vakıfbank 25000 TL ihtiyaç kredisi müracaatı...

Vakıfbank'tan 25.000 TL yalnızca kimlikle kredi kampanyası başladı. Vakıfbank'tan 25 000 TL'ye kadar yalnızca kimliğinizle kredi kullanabiliyorsunuz. Vakıfbank 25000 TL ihtiyaç kredisi müracaatsu nasıl yapılır? Kredi müracaat koşulları nelerdir? Sizlere bu konuyla ilgili bilgiler vermek istiyoruz.

Vakıfbank 25000 TL ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız Öncelikle bankanın uyguladığı koşullara uygun bir müşteri grubunda olmanız gerekmektedir. Vakıfbank devlet bankası olduğundan dolayı müşterilerin en çok tercih edeceği ve güveneceği bankaların başında gelmektedir. Bu nedenle banka kişilere düşük faiz oranları ile kredi olanağı da sağlamaktadır.

Sizlerde bu banka üstünden kredi kullanmak istiyorsanız banka kredi notunuzun uygun olması, banka kredi geçmişinizinde düzenli olması gerekiyor. Kullanmakta olduğunuz kredi ve kredi kartı var ise bu ürünlerin ödemelerinde gecikme olmaması koşulu vardır. Ayrıca emekli olan kişiler emekli maaşlarını bu banka üstünden alıyorsa kredi müracaatsunda bulunabilir.

Emekli maaşınızı bu banka üstünden alıyorsanız daha yüksek limitlerde kredi kullanabilirsiniz. Çalışan müşterilerse sigorta durumuna göre kredi onayı alacak 6 aylık sigortanız varsa ve daha öncesinden de sigortalı şekilde başka iş yerlerinde çalıştırırsanız Kredi müracaatnuzu Vakıfbank üstünden yapabiliyorsunuz. Ama son 6 aylık sigortanızın kesintisiz olarak aynı iş yerinden yatmış olması gerekmektedir. Bu koşullara uygunsanız size vereceğimiz yöntemlerle beraber VakıfBank'ın yalnızca kimlikle alacağınız Kredi müracaatsunda yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank kimlik ve kredi müracaat nasıl yapılır?

Bankaların yeni yapmış olduğu kredi kampanyaları başında gelir belgesiz krediler gelmektedir. Gelir belgesiz olarak alacağınız kredilerde banka müşterilerine uygun faiz oranları ile beraber işlem yapmaktadır. Yeni belgesiz krediler genelde bankada hesabı olan kişiler için verilmekte. Eğer Vakıfbank üstünde bir hesabınız var ise banka şubesine yalnızca kimliğinizle giderek kredi müracaatsunda bulunabilirsiniz.

Banka bu durumda sizlere 25 000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini verecektir. Ayrıca bankanın fotoğrafı internet sitesine girerek burdan Vakıfbank ihtiyaç kredisi müracaat formunu doldurarak da Kredi müracaatsunda bulunabiliyorsunuz. Kredi kullanacak olan kişiler müracaat formunu doldurduktan sonra onay alırsa bu onaylı mesaj ile kimliğini yanına alarak en yakın Vakıfbank şubesine gidip kredilerini kullanabilirler. Vakıfbank vermiş olduğu krediler de 36 ay vade ve 3 ay erteleme olanağı sunuyor.

Vakıfbank bankaya gitmeden 25000 TL kredi nasıl alınır?

Vakıfbank bankaya gitmeden 25000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız banka mobil uygulaması üstünden kredi müracaatnuzu yapabilirsiniz. Bunun için internet bankacılığı şifresini ihtiyacınız vardır.

Vakıfbank mobil uygulamasına kimlik numaranız ve internet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra açılacak olan menüde ihtiyaç kredisi müracaat bölümünden kredi müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz. 25 000 TL'ye kadar kredi istiyorsanız 25000 TL ve arzu ettiğiniz vadeyi seçtikten sonra hemen başvur butonuna basınız. Ayrıca bu bankanın hazır kredi limiti de vardır. Bankanın eğer size hazır kredi limitini görmek istiyorsanız krediler bölümünden hazır kredi bölümüne tıklayarak bankanın size ne kadar kredi hazırladığını görebilir ve bu limit size uygunsa hemen hesabınıza atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.