1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca Emekliye 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Bankamatik kartı olan herkese muhteşem haber...
Milyonlarca Emekliye 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Bankamatik kartı olan herkese muhteşem haber...

Milyonlarca Emekliye 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Bankamatik kartı olan herkese muhteşem haber...

Bankamatik kartı kullanan emekli vatandaşlara 3.000 TL ödeme yapılacak. Ödemeler yalnızca emeklilere yapılacak… Emekli olup bankamatik kartı kullanan vatandaşlara 3.000 TL tutarında ödeme yapılacağı hakkında son duyuru yayınlandı. Bankamatik kartı kullanan bütün emekliler, bu ödemeleri hesaplarından alabilecek. Konu ile alakalı ayrıntıları haberimi

A+A-

Bankamatik kartı kullanan emekli vatandaşlara 3.000 TL ödeme yapılacak. Ödemeler yalnızca emeklilere yapılacak… Emekli olup bankamatik kartı kullanan vatandaşlara 3.000 TL tutarında ödeme yapılacağı hakkında son duyuru yayınlandı. Bankamatik kartı kullanan bütün emekliler, bu ödemeleri hesaplarından alabilecek. Konu ile alakalı ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz…

Bankamatik kart sahibi olan emeklilere 3.000 TL ye kadar olan ek ödemeleri banka hesaplarına yatmaya başladı. Nakit açısından sıkıntısı yaşamakta olan emekli yurttaşlara yönelik yapılan bu kampanyada 3.000 TL ye kadar olan tutarları hızlı bir biçimde almak mümkün.

Maddi yönden emekli olan yurttaşlara yardımda bulunan bankalar 3.000 TL ye kadar varan tutarları hızlı bir biçimde emekli yurttaşların hesaplarına yatırması ile artı para ya da nakit avans limitini tanımlamaya başladı. Sizlerde bu imkândan yararlanmak istiyorsanız geç kalmadan müracaatnuzu yaparak 3.000 TL nin sahibi olabilirsiniz.

Vakıfbank’ın Emekli Ödemesi Nasıl?

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, kendi hesapları üzerinden emekli olan yurttaşlara 3.000 TL tutarlı nakit ödemesi yapmaya başladı. Bu ödemeleri hızlı bir biçimde emekli müşterilerine sunuyor.

3.000 TL tutarlı olan bu ek ödemelerden yararlanmak isteyen emekliler Vakıfbank’ın mobil uygulamasını kullanabilir. Uygulamaya giriş yapılarak hızlı bir biçimde müracaat yapabilirler.

Artı para olarak bilinen bu ödeme nakit ön ödeme olarak da kullanılabiliyor. Vakıfbank üzerinden de emekli maaşı alınıyor ise ayrıca 750 TL ye kadar özel promosyon alınabilir. 250 bin TL kadar da ihtiyaç kredisi müracaatsu yapılabilir.

Ziraat Bankası Ek Ödeme İle 3 Bin TL’yi Emeklilerin Hesaplarına Yatırıyor
Devlet bankasın olarak hizmet sunan Ziraat Bankası emekli yurttaşlar tarafından en çok tercih edilen bankalara içerisinde yer alır. Emekli müşterilerine, bankamatik kartların kullanmaları halinde 3.000 TL tutarlı artı para ödemesine hızlı bir biçimde ödeme yapıyor. Bankanın mobil uygulamasına girilerek yâda banka şubelerine gidilerek müracaat yapılabilir.

Bunun beraberinde müşteri hizmetleriyle nakit avans hakkında ayrıntılı bilgi alınabilir. Sizlerde nakit ihtiyacı hissediyorsanız Ziraat Bankası’na ait bankamatik kartınız mevcut ise bu imkândan yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.