1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son dakika haberine göre banka hesabı olan kişilere 16 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!
Son dakika haberine göre banka hesabı olan kişilere 16 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!

Son dakika haberine göre banka hesabı olan kişilere 16 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı!

Yarın sabah 09:00'da hesapta olacak. Banka hesabı olan şahıslara 16 bin TL'lik son dakika ödemesi yapılıyor - Son dakika haberine göre banka hesabı olan şahıslara 16 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu ödeme Halkbank'ın sunduğu yeni kampanyalar kapsamında yapılacak.

A+A-

Yarın sabah 09:00'da hesapta olacak. Banka hesabı olan şahıslara 16 bin TL'lik son dakika ödemesi yapılıyor - Son dakika haberine göre banka hesabı olan şahıslara 16 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu ödeme Halkbank'ın sunduğu yeni kampanyalar kapsamında yapılacak. Kampanyaların değişiklik göstereceği ve bireylerin ödeme koşullarına göre seçim yapma şansına sahip olacağı belirtildi.

Bazı kampanyalarda kişilerin ödemelerine göre indirim yapılacağı, bazı kampanyalarda ise hediye verileceği paylaşıldı. Hediye kampanyalarında geri ödeme istenmeyeceği vurgulanmıştır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilir ve belirtilen telefon numarasına kısa mesaj göndererek hediyelerini kolaylıkla alabilirler.

Halkbank'ın açıkladığı bir diğer kampanya ise uzun süredir sevilen ve sevilen Paraf kart için. Henüz detaylar netlik kazanmasa da Paraf kart kullanıcılarının harcama taahhütleri karşılığında kartlarına geri ödemesiz para yatırılacağı haberi sosyal medyada dolaşıyor. Kart kullanıcılarının harcama limitlerini kendi tercihlerine göre belirleyeceği, ödenecek tutarların da buna göre değişeceği belirtildi. Paraf kart kullanıcıları için oldukça sevindirici bir gelişme olan bu kampanya ile Halkbank müşterileri, ileride gelecek hediye miktarlarına göre alışverişlerini planlayarak daha rahat harcama yapabilmektedir.

Ödemeye dayalı hediye kampanyasına mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden katılım sağlanabileceği belirtiliyor. Ödeme taahhüdünde bulunan müşterilere, önceden belirlenen aylık harcama tutarları üzerinden ödeme yapılacağı belirtildi.

Aylık 16.000 TL harcama taahhüdü veren müşterilere 1.000 TL ödeme yapılacağı da paylaşıldı. Bazı kullanıcılar bu rakamları yetersiz bulsa da kampanya, yüksek harcama yapanlara fırsat sunması açısından anlamlı olabilir. Kampanyaya katılım için farklı seçeneklerin olması da kart kullanıcıları için süreci kolaylaştırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.