1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kanser teşhisi konulduğu İddia edildi
Son Dakika İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kanser teşhisi konulduğu İddia edildi

Son Dakika İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kanser teşhisi konulduğu İddia edildi

Gazeteci ve TV5 sunucusu Hasan Basri Akdemir, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kanser teşhisi konulduğunu öne sürdü. Bilgiyi teyit ettiğini açıklayan Akdemir, "Sayın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah şifa versin" dedi

A+A-

Gazeteci ve TV5 sunucusu Hasan Basri Akdemir, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kanser teşhisi konulduğunu öne sürdü. Bilgiyi teyit ettiğini açıklayan Akdemir, "Sayın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Allah şifa versin" dedi.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altunun kansere yakalandığı ileri sürüldü. Gazeteci Hasan Basri Akdemir'in iddiasıyla ilgili henüz fotoğrafı bir açıklama yapılmadı.Akdemir söz konusu iddiasıyla ilgili evvelki gün paylaştığı mesajında, "Sağlık üzerinden pek çok spekülasyon yapılıyor.

Yıllar önce bu hataya yine düşülmüştü. Bu yanlıştır! Ama CB'nin yakın ekibinden önemli bir şahısye kanser tanısı konduğunda dair de bir haber var. Bize 'geçmiş olsun' demek düşer. Hasta hakları gereği ismi açıklamayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

"FAHRETTİN ALTUN'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM"

Bilgiyi teyit ettiğini dile getiren Akdemir, "Cumhurbaşkanı'nın yakın ekibinden kanser hastalığına yakalanan bir şahıs olduğunu söylemiştim. Bilgiyi bugün teyit ettim. Sayın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah şifa versin..." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.