1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Türkiye’de En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Bulundu! “Yüzde 100 Kazandıracak..." Ne Dolar, Gümüş, Altın Ne De Bitcoin...
Türkiye’de En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Bulundu! “Yüzde 100 Kazandıracak..." Ne Dolar, Gümüş, Altın Ne De Bitcoin...

Türkiye’de En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Bulundu! “Yüzde 100 Kazandıracak..." Ne Dolar, Gümüş, Altın Ne De Bitcoin...

2021 yılında neye yatırım yapacakları düşünülüyor. Yatırımcılar neye yatırım yapmalı sorusu hala gündemde.

A+A-

Kriz döneminde neye yatırım yapmalı sorgulanıyor. Ekonomistlerin yatırım önerileri araştırılıyor. Şimdilerde herkezin aklına iki soru var. Hemen para kazanmak isteyenler, kısa vadede neye yatırım yapmalı merak ediyor! Uzun vadede neye yatırım yapmalı de uzun vadeciler tarafından sorgulanıyor. Biz, en çok kazandıran yatırım aracını bulduk!

Ne Dolar, Altın, Gümüş, Ne De Bitcoin: Türkiye’nin En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Ortaya Çıktı! “Yüzde 100 Kazandıracak..."
Türkiye ekonomisinin hali ortada! Dolar 20 Kasım fiyatı 11.28 TL. Gram altın bazı kuyumcularda 700 TL’den satılmaya başladı. Gümüş fiyatları bile fırladı 9 TL’ye dayandı. Birçok insan şimdi, 2021 senesinde neye yatırım yapmalı sorusunu sormaya başladı. Elindeki avucundaki üç kuruşu korumak isteyenler, küçük yatırımcı neye yatırım yapmalı diye soruyor. Kriz döneminde neye yatırım yapmalı merak ediliyor. Ekonomistlerin yatırım önerileri merak ediliyor. 2021'de en çok ne kazandırır diyenler sorgulamalarını yapıyor. Uzun vadede neye yatırım yapmalı ve kısa vadede neye yatırım yapmalı, 2022 neye yatırım yapmalı diyenler için çarpıcı bir analiz derledik. İşte ayrıntılar

Altın buralarda 400 TL’lerden geldi. Türkiye’de en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Bugün bazı kuyumcularda fiziki gram altın 700 TL’den işlem görüyor. Altın fiyatları düşer mi, düşecek mi merak ediliyor. Peki, siz olsanız bu fiyatlardan altın alır mıydınız? Biz elbette, yatırım tavsiyesi vermiyoruz fakat tahmin ve öngörülerimizi paylaşıyoruz. Uzun vadede yön yukarı olmasına karşın, bu rakamlardan alımlar gerçekten riskli. Denizler dalgalanmadan durulmaz. Biraz sakin olun ve panik yapmayın. Peki, ya dolar! Dolara bu fiyatlardan yatırım yapılır mı?

Dolar ne olur profesyonel yorumları merak ediliyor. Yatırım için altın mı, dolar mı 2021 senesinde halen daha sorgulanıyor. Dolar yükselir mi son dakika yorumlar araştırılıyor. 20 Kasım dolar fiyatları 11.28 TL’den işlem görüyor. Dolar da buralara 6.85’lerden geldi. Fiyatı nerdeyse yüzde yüze varan oranlarda arttı. Bu fiyatlardan dolar almak kuşkusuz herkezin kendi kararı. Biz altın yorumunda olduğu gibi yatırım tavsiyesi yapmıyoruz. Peki, bugün bu şartlarda neye yatırım yapılır? Size en çok kazandıran yatırım aracını söyleyeceğiz.

Döviz fiyatlarının fırlamasıyla her şey alt üst oldu. Bugün itibariyle Darphane tarafından basılan 50 kuruşların maliyeti 83 kuruş oldu. Yani elinde 50 kuruş olanlar, bugün nerdeyse yüzde 66 kazandı. Bu gidişle 50 kuruşun maliyeti 1 TL bile olabilir. O zaman da yüzde yüz kazandırmış olur. Siz siz olun, 50 kuruşunuzu sakın satmayın. Durduğu yerde kazandıracak! İşin şakası bir yana, resmen kara mizah yaşıyoruz. Böyle fırtınalı dönemlerde sakin olun, “para kaybedeceğim” endişesiyle yüksek fiyatlardaki ürünlere yatırım yaparak zarar etmeyin. Elinizde Türk lirası var ise, her şeyin sakinleşeceği günü bekleyin öngörümüzü paylaşıyoruz. Panikle kalkan, zararla oturur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.