1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Model Didem Soydan Aralık ayında pembe renkli bikinisiyle yürekleri ağza getirdi gören dönüp bir daha baktı!
Ünlü Model Didem Soydan Aralık ayında pembe renkli bikinisiyle yürekleri ağza getirdi gören dönüp bir daha baktı!

Ünlü Model Didem Soydan Aralık ayında pembe renkli bikinisiyle yürekleri ağza getirdi gören dönüp bir daha baktı!

Oyuncu sevgilisi Burak Deniz’den ayrıldıktan arkadaşı Umut Eker ile Miami'de tatil yapan Didem paylaştığı cesur fotoğraflarla gündeme gelen Didem Soydan, sosyal ağ hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla nefes kesti. Güzel mankene beğeni ve yorum yağdı.

A+A-

Oyuncu sevgilisi Burak Deniz’den ayrıldıktan sonra paylaştığı cesur fotoğraflarla gündeme gelen Didem Soydan, sosyal ağ hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla nefes kesti.

dddddd.jpg

Güzel mankene beğeni ve yorum yağdı.

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile ilişkisini bitiren ünlü manken Didem Soydan, yakın arkadaşı Umut Eker ile ülke dışına tatile çıktı. Manken, tatilinde çektirdiği pozları da sosyal ağ hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

dr.jpg

Yakın arkadaşı Umut Eker ile Miami'de tatil yapan Didem Soydan, sosyal ağ hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Geniş bir hayran kitlesi olan Soydan'ın pozları kısa bir süre içinde binlerce beğeni aldı.

didem.jpg

PEŞ PEŞE BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI

Instagram'da 788 bin takipçisi bulunan Didem Soydan, Miami'de pembe desenli bikinisiyle pozları paylaştı. Ünlü mankenin paylaşımını gören modacı Gülşah Saraçoğlu ile "Oha yıkıl" yorumunu yaparak ne kadar beğendiğini gösterdi. Soydan'ın pozları kısa bir süre içinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

ddddds.jpg

Sosyal medyayı aktif kullanan başarılı manken, aralık ayında Miami'de güneşin keyfini çıkardı. 37 yaşındaki ünlü model, pembe ipli bikini altıyla dikkatleri çekti.

Özel hayatı ve sosyal ağdan paylaştığı pozlarla sık sık gündeme gelen Didem Soydan, yakın arkadaşı Umut Eker ile beraber gittiği Miami'de tatiline devam ediyor.

df.jpgDİDEM

SOYDAN KİMDİR?

1984’te İstanbul’da doğan Didem Soydan, anne tarafı Bulgaristan ile Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir aileden geliyor. Üniversite zamanlarında çalışmakta olduğu Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi alan Didem Soydan, bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı.

didem.jpg

Bu defilede pek çok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenilen Didem Soydan, modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi. Türkiye'nin pek çok ünlü modacısıyla birlikte çalışan Didem Soydan, İstanbul'da gerçekleştirmiş olan moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

dddddd-001.jpg

Modellik yapmadan önce Diesel mağazasında ardından modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışan Didem Soydan, 1 Nisan 2014’te İtalya’nın Verona şehrinde gerçekleştirmiş olan Uluslararası Calzedonia Summer Show’da podyuma çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.