1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yasak Elma 13 aralık pazartesi 124. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız eve geri dönüyor kumru ile çağatayın planları yerle bir oluyor...
Yasak Elma 13 aralık pazartesi 124. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız eve geri dönüyor kumru ile çağatayın planları yerle bir oluyor...

Yasak Elma 13 aralık pazartesi 124. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız eve geri dönüyor kumru ile çağatayın planları yerle bir oluyor...

asak Elma dizisi oyuncuları kimler? Yasak Elma konusu ne merak edildi. Yasak Elma 123. Bölüm izle! Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı çıktı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak?

A+A-

Yasak Elma dizisi yeni bölümü izleyicilerin beğenisini topladı. Konusu ile dikkati çeken filmde başarılı oyunculuk performansları beğeni toplarken Yasak Elma dizisi oyuncuları kimler?

Yasak Elma konusu ne merak edildi. Yasak Elma 123. Bölüm izle! Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı çıktı mı? Yeni bölümde neler olacak?
Yeni bölümü başlayan Yasak Elma Fox TV ekranlarında bugün izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Yasak Elma'da yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediliyor.

yildz.webp

Son bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm daha da merak edildi. Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 123. Bölüm kesintisiz izle! Yasak Elma 124. Bölüm fragmanı ne zaman yayımlanacak?

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çağatay, Doğan ve Yıldız'ın hamlelerinden sonra intikam yemini eder. Artık tek bir amacı vardır ve bu uğurda her şeyi yapacaktır.

kumru.jpg

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağatay'ın mahkemede yapmış olduğu açıklama sonrası Yıldız neye uğradığını şaşırır. Doğan bu olayın tesadüf olmadığından şüphelenirken, Çağatay ve Yıldız'ın ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur Yasak Elma 122. Bölümde; Kumru, Ender'den kendisiyle işbirliği yapmasını ister. Aksi taktirde şirketteki sermaye arttırımıyla Ender'i tehdit eder. Ender, Kumru'nun teklifini kabul edecek mi?

Doğan Bey, Çağatay'a karşı bir savaş başlatır. Doğan, toplantıda Çağatay'a "Bu tanıklığı, Yıldız'dan bir an önce boşanman için yapmaktayım çünkü Yıldız'la ben evlenmek istiyorum" der. Çağatay, buna ne tepki verecek? Yıldız, Doğan'a tepki gösterecek mi?

ender.jpg

YASAK ELMA 124. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm haftaya ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.