Aşkın Tarifi Oyuncuları Belli Oldu! Aşkın Tarifi  Dizisi Hangi Kanalda Saat Kaçta....

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni proje Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunu netleştirdi. Dizide başrol oyuncusu Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk olacak. Bu isimlerin dışında Cem Davran gibi önemli isimlerde kadroda olacağı konuşuluyor.

Alper Saldıran, Cem Davran Yasemin Baştan gibi isimlerin yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Elif Melda Yılmaz, Atakan Yılmaz, Deniz Gürkan, Batuhan Bayır ve Onur Yakıcı dizi kadrosunda yer alacak isimler arasında.  İşte detaylar ve son dakika haberleri…

Kısa bir süre içerisinde çekimlerine başlanacak olan dizinin başrol oyuncuları fotoğraf çekimi için bir araya gelmişti. Önemli bir proje olacağını belirten başrol oyuncuları Fransız mutfağında heyecan dolu aşk hikayesini izleyiciye aktaracak. Dizinin yaratıcı senaryosunda ise Doruk Erengül ve Leyla Oter yer alıyor. Aşkın tarifi dizisinin genel hikayesi nasıl olacak merak ediliyor?

Aşkın Tarifi dizisinde kebap ustası olan Fırat kaderi ile oynayan yaşam koçu Doktor aşka dersini vermeye çalışıyor. Aşkın tarifi dizisinde geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan ve iyi bir yere gelen Fırat mutfağına yeniden kavuşuyor ve restoranın sahibi güzeller güzeli kızı karşısında görünce birdenbire tutuluyor. Doğu ve batı mutfaklarına harmanlayan bir yemek sihirbazı olan Fırat Şef şaşkına çeviren tariflerle herkesi mest ediyor. Tarif denince dizi de yalnızca aşkın tarife değil ilginç mutfak teorileri de yer alıyor. Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat Doktor Aşk’a aşk dersi verebilecek mi yoksa aşkın kollarında kendini mi bulacak merak ediliyor.