1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliler İçin Müjde: 2-22 Ekim'de 8000 TL Ek Ödeme Başvuruları Başlıyor!
Emekliler İçin Müjde: 2-22 Ekim'de 8000 TL Ek Ödeme Başvuruları Başlıyor!

Emekliler İçin Müjde: 2-22 Ekim'de 8000 TL Ek Ödeme Başvuruları Başlıyor!

Emekli vatandaşlar için büyük bir müjde geldi. Türkiye'de yaklaşık 15 milyon emekliyi sevindirecek bu haber, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı.

A+A-

Emekli Vatandaşlara 2-22 Ekim'de 8.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!

Emekli vatandaşlar için büyük bir müjde geldi. Türkiye'de yaklaşık 15 milyon emekliyi sevindirecek bu haber, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. 2 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasında emekli olanlar, maaşlarının yanı sıra 8.000 TL'ye kadar ek ödeme alma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca, emekli maaşı alan kişiler, 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda 5.000 TL emekli ikramiyesi de alabilecekler. Bu ödemelerin ayrıntıları ise bu hafta içinde netleşecek.

Emeklilere Yapılacak Ek Ödeme ve İkramiye Detayları

Emeklilere yapılacak ek ödemeler, Meclis tarafından onaylandıktan sonra gerçekleştirilecek. 29 Ekim'de verilecek olan 5.000 TL'lik ikramiye ile birlikte, ek ödeme miktarları da merakla bekleniyor. Meclis çalışmalarının başlamasıyla birlikte, emekliler bu haberi yakından takip ediyorlar.

Emekli vatandaşlar, 2 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasında başvurularını yaparak 8.000 TL ek ödeme alma fırsatını elde edebilirler. Başvurular için kullanılabilecek bankalar da belirlendi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank gibi bankalardan maaş alan emekliler, başvurularını tamamladıktan sonra kısa süre içinde sonuç alacaklar. Bu ödemeler aynı zamanda 3 ay ertelemeli kredi desteği de sunacak. Emekli vatandaşlar için sunulan bu destek programı, maddi anlamda rahatlamalarını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.