Bankalar Çıldırdı Emekliye Gün Doğdu! Hemen Başvuranlara 1750 TL Ödeme Yapılacak! 

Başkan Erdoğan 2018 yılından bu yana verilen bayram ikramiyelerinin bin TL'den 1100 TL'ye yükselmesini sağladı. Temmuz ayında maaşlar ile birlikte yapılacak zam oranı da heyecanla beklenirken promosyon miktarları da yakından araştırılıyor.

Bankalardan promosyon ödemesi yapılacak. Yılın ilk ikramiyesini alacak olan milyonlarca kişi geçtiğimiz ay itibariyle zamlı olarak bayram ikramiyesi müjdesinden yararlanmak için gün sayıyor.

Banka tercihini gerçekleştirmemiş olanlara yeni fırsatlar açıklandı. Promosyon ödemeleri 1750 liraya kadar çıkabiliyor işte bankaların promosyon miktarlarına ilişkin detaylar ve son dakika haberleri…

Bankalardan promosyon miktarları açıklandı. Emeklilere müjdeli haber ard arda geliyor. Zamlı bayram ikramiyeleri 6 ve 7 Mayıs tarihleri arasında aktarılacak. 2 ay sonra emeklinin yeni zamlı maaşları netlik kazanmış olacak. Ek gelir avantajları devam edecek. Henüz promosyon alamayanlar da bankalar aracılığıyla yeni teklifleri değerlendirmeye başlayacaklar. Bankalardan emekliler maaşlarına göre en az 625 en fazla 1750 TL promosyon miktarı alınabilecek. İşte bankaların promosyon miktarları ve ek avantajlar…

3 Yıllık Taahhüt Süresi Dolanlar Alabilecek

Bankalardan promosyon miktarlarını alabilecek kişilerin 3 yıllık anlaşmalarının bitmiş ve yeni bir anlaşma düzenlemeleri gerekiyor. Bankaların 3 yıl boyunca taahhüt süresi dolanlar için oluşturduğu ek kampanyalardan veya miktarlardan yararlanabilmek mümkün.

  • Maaşı 1500 TL'ye kadar olanlara en az 500,
  • 1500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 625,
  • 2500 TL ve üstü olanlara 750 TL promosyon verilmesine karar verildi.

Promosyon kampanyalarla 1750 TL'ye kadar yükseltildi. Banka seçiminde dikkat edilmesi gerekenler bulunuyor. Yalnızca 3 yıllık taahhüt oluştururum diyorsanız taban tutarı almış olursunuz. Tutarı şartsız artıran bankalarda bulunuyor. bu bankalar arasında seçim yapabilirsiniz. Daha yüksek promosyon veren bankalar da bulunuyor. Bu bankalar ek ürün veya kredi kartı ile harcama karşılığında da vatandaşlara avantajlar sağlıyorlar. Promosyon aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa eğer böyle bir durumda da kalan sürenin tutarını iade ederek banka değiştirmek mümkün olabiliyor. Banka seçim için işlemi ise e-devlet şubesi üzerinden veya şubeler aracılığı ile yapılabilmektedir. Bankaların promosyon miktarları kendi politikalarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Bazı bankalar düşük promosyon fırsatı sağlarken bazıları ise ek ürünlerle birlikte ciddi oranda promosyon ödüyorlar.