Bursa'daki Korkunç Olayın Detayları Açığa Çıktı! 'Karımla Beraber Olurken Gördüm'

Bursa Osmangazi sınırlarında geçtiğimiz gün yaşanan olayda vatandaş büyük dehşete kapıldı. Yol kenarında bir erkeğe ait ceset bulundu. Vatandaşlar tarafından polise ihbar geldi ve o cesedinin bulunmasının ardından tüm gerçekler ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin merak edilenler ve detaylar…

Olay yerine polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Şahsın bedeninden üç kurşun çıkarıldı ve cesedin 41 yaşındaki Murat Bahadır ismindeki şahsa ait olduğu öğrenildi. Genç adam öldürülen öldüren kişi tespit edilmeye çalıştı. O şahsın Erman Ö. ismindeki yakın arkadaşı olduğu tespit edildi. Erman Ö. ismindeki şahıs gözaltına alınırken yaptığı açıklama ile kan donduran gerçeği ile getirdi. İşte, o gerçeği dair son dakika haberleri…

Erman Ö. gözaltına alırken yapmış olduğu açıklamada eşinin kendisini terk ettiğini ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Uyuşturucunun da etkisiyle arkadaşım Murat'ı öldürdüm dedi. Eşi ile birlikte olduklarını gördüğünü söyleyen ve o anda şahsı öldürerek kaçtığını açıkladı. Yapılan geniş çaplı araştırmadan sonra 24 saat bile geçmeden genç adamı öldüren kişinin kim olduğu belirlendi. Telefonundan gerçekler ortaya çıktı.

Cep Telefonu İncelemesi Gerçeği Ortaya Çıkardı!

Erman Ö. üç farklı yerinden vurularak öldürüldüğü Murat Bahadır ismindeki şahsın ve kendi telefonun incelenmesi ile deliller toplandı. Tüm detaylara mercek tutuldu. Genç adamı öldüren kişinin arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde yaşamına devam eden Erman ekipler tarafından gözaltına alındı.

Halüsinasyon Görüyormuş!

Uyuşturucu madde kullandığını itiraf eden Erman Ö. vermiş olduğu ifadede cinayeti işleme nedeninin uyuşturucu kullanımı olduğunu söyledi. Eşinin kendisini terk etmesi ve psikolojisinin bozuk olmasına yorumladı. Aldığım uyuşturucunun etkisi ile arkadaşımı eşimle birlikte olurken gördüm. O an orada onu öldürdüm ve kaçtım dedi. Birlikte uyuşturucu madde kullandıklarını söyleyen Erman Ö. çok fazla yaşadığım olayların etkisinde kalıyordum. Pişmanım sözleri ile ifadesini sonlandırdı. Görmüş olduğu halüsinasyonun etkisinde kalarak arkadaşına öldürdüğünü ifade eden şahıs pişmanlığını dile getirdi. Yaşanan korkunç olayın ardından cinayet itirafının gelmesi ile Erman Ö. hâkim karşısına çıkarıldı.