Çukur Dizisinde Acılar Katlanıyor! Koçovalılar Tek Yürek Savaşacaklar...

Show TV'de son yılların en popüler ve en önemli isimleri arasında yer alan Çukur dizisi, bu hafta 128. bölümü ile ekrana gelecek… Yavaş yavaş final yapmaya doğru ilerleyen dizi, sahip olduğu bir güçlü hikaye ve oyuncularının üstün performansları ile ilk günden bu yana göz dolduran bir şekilde izleyicileri ekrana çekmeye devam ediyor.

Celasun ve Karaca acıları bu bölümde de yaşanmaya devam ediyor. Yeni bölümde izleyicilere derinden etkileyecek bazı duygusal sahneler bulunuyor. Aynı zamanda bu bölümde aile olmanın sınavı bir kere daha verilecek. 

Koçovalılar Ve Amca Karşı Karşıya Gelecek

Show TV ekranlarında 4. sezonun 36. bölümü ile ekranlara gelecek olan Çukur'da, Karaca ve Celasun’un başına gelen olayların öğrenilmesi ile Çukur yasa boğulacak. Koçovalılar bir kere daha ölüm acısı ile karşı karşıya kalacak. Bu yaşanan olaylardan kendisinin sorumlu olduğunu düşünen Vartolu, büyük bir çöküntü yaşayacak. Geçmişteki hesapların tek tek kapanmaya başladığı bu olaylar zincirinde herkes hatalarını bedeli ile yüzyüze gelmek zorunda kalacak. 

Diğer taraftan Çukur ve Koçovalılar tekrar aile olmanın sınavını vermek için uğraşırken, Amca kendisini kurtarmak için hazırlamış olduğu planı devreye sokacak. Bunun üzerine bir araya gelerek kenetlenen Koçovalılar, Amca’dan intikam almak için birlikte hareket edecekler. Aksiyonun bir an bile düşmediği bu bölümde Koçovalılar ve Amca arasındaki hesaplaşmanın sonucu Çukur hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.  Çukur yeni bölümü ile 10 Mayıs akşamı Show TV ekranlarında...