Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Bankalardan Borçlar Kapanıyor, 36 Ay Vadeli Nakit Ödemesi Veriliyor!

Bankalara borcu olan kişiler için yüz bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyası bugün itibariyle başladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünden kredi kullanacak olan kişiler, 90 gün ertelemeli, borç kapatma kredisi alabilecek.

Bankalara borcu olan kişiler için yüz bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyası bugün itibariyle başladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünden kredi kullanacak olan kişiler, 90 gün ertelemeli, borç kapatma kredisi alabilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kampanya duyurusu yapılan borç kapatma kredileri ilgili kampanya bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılacak olan ve devlet destekli ödenecek olan bu kredileri yalnızca kamu bankaları, kullandırılacak. Kamu bankaları üstünden kredi kullanacak olan yurttaşlar, müracaat yaptıktan sonra genel müdürlük tarafından onay alacaklar ve bu onay sonrası kredi alabilecekler. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank üstünden kredi kullanacak olan kişiler Devlet destekli olarak bu kredileri alabilmeleri için bazı koşullara uygun olması gerekir. 100000 TL'ye kadar verilecek olan borç kapatma kredisi için bankalar, güncel olan banka borçları için kredi kullandırımı yaptıracaktır. 100000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişiler banka şubelerine giderek ya da bankanın fotoğrafı internet sitelerine girerek müracaatlarını gerçekleştirebilir. 

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üstünden de 100.000 TL borç transferi kredisi kullanabiliyorsunuz. Banka çalışan emekli olan esnaf olan ve devlet memuru olan herkese bu borç kapatma kredisi veriyor. Özellikle 100.000 TL üstünde de kredi müracaatsu bu banka üstünden yapabiliyorsunuz. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek Kredi müracaatnuzu yapabilir ve ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz.

Emekli olan kişilerin emekli maaşları Ziraat Bankası üstünde olması çalışan kişilerin de en az 6 aylık sigortaların olması gerekiyor. Ziraat Bankası üstünden alacağınız bu krediler de ihtiyaç kredisi kredili mevduat hesabı ve kredi kartı borçlarınızı kapatacaksınız.

Bankalarda, icralık borçları olan kişiler, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünden verilen borç kapatma kredileri için müracaat yapamazlar. Sadece bankalardaki olan güncel borçlarınız için kredi kullanabilirsiniz. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalar haricinde emekli olan ve çalışan olan kişilere de kişisel olarak yüksek limitli krediler kullandırmaya devam ediyor.