DenizBank'tan Büyük Destek: T.C. Kimlik ile 10.000 TL'ye Kadar Ödeme Şansı

DenizBank tarafından sunulan özel bir kampanya ile T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten müşterilere 10.000 TL ödeme yapılacak. Bu dev nakit desteği, 18 yaş üstü tüm bireyler için başlatılan özel bir kampanya olarak dikkat çekiyor.

DenizBank tarafından sunulan özel bir kampanya ile T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten müşterilere 10.000 TL ödeme yapılacak. Bu dev nakit desteği, 18 yaş üstü tüm bireyler için başlatılan özel bir kampanya olarak dikkat çekiyor. DenizBank, düşük faizli 10.000 TL kredi desteği ile bu ödemeyi sağlayacak ve başvurular için şubelerden veya internet bankacılığından yapılabilir.

DenizBank'ın resmi açıklamasına göre, 11 haneli T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten kişilere 30 Eylül 2023 tarihine kadar 10.000 TL düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. Bu düşük faizli kredi, 12 ay vadeli olarak verilecek ve faiz oranı diğer bankaların neredeyse yarısı kadar düşük olacak.

Başvurular, DenizBank şubeleri, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılabilecek. Kampanya 5 Eylül tarihinde başladı ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin DenizBank müşterisi olma şartı aranıyor ve 18 yaş üstü herkes başvuru yapabilir.

Bu acil nakit desteği kampanyası, kredi notu 1200 puan ve üzeri olan herkes için geçerlidir ve DenizBank mobil uygulaması aracılığıyla sadece 5 dakika içinde onaylanabilir. Kampanyada kredi faiz oranları %2.28 olarak belirlenmiştir.

DenizBank'ın sunmuş olduğu düşük faizli kredi kampanyası, şubesiz ve masrafsız bir şekilde hızlı nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaktadır. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için DenizBank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.