Dolar Yine Ateşlendi! Bugün Dolar Kaç TL? Dolar Fiyatlarında Son Durum Ne?

Piyasalarda dolar güne yükselişle başladı. Ardından 8,18 seviyesine kadar geriledi. Aynı dakikalarda Euro 9,72 TL seviyesinden işlem görürken sterlin ise 11,31 TL olarak işlem gördü.

Dolar fiyatları 8,10 ile 8,17 bandında dalgalanmaya devam ediyor. Dolar/TL bu gün önceki güne göre yüzde 0,4 artış gösterdi ve 8,417 TL seviyesinden günü tamamladı. Euro ve sterlin de durum aynı seyirle devam etti. Güne yükselişle başlayan dolar-TL saat 10.40 sularında 8,18 seviyesine kadar yükseldi. Euro 9,72 TL'den, sterlin 11,31 TL'den işlem görmeyi sürdürdü. İşte, dolar ve Euro ile alakalı analistlerden tahminlere ilişkin son dakika haberleri…

Analistler yeni tip koronavirüs sancılarının devam ettiğini ve vaka sayıları arttıkça sıkılaştırılan tedbirlerinde TL varlıklar üzerinde baskı oluşturduğunu belirttiler. Bugün itibarıyla veri gündeminin sakin olduğunu belirten analistler yurtdışında IMF ile Dünya Bankası'nın devam eden bahar toplantılarının sürdüğünü ve ABD Merkez Bankası'nın da toplantı tutanakları nedeniyle Avrupa için önemli olan hizmet sektörlerinde satın alma yöneticileri endeksi ve ABD'nin dış ticaret verilerini sıkı bir şekilde takip edileceği bilgisi geldi. Böylece yurtdışı kaynaklı dolar ve Euro ile ilgili dalgalanma devam ediyor.