Düğünde Film Gibi Olay! Gelin Öz Kızı Çıktı…

Çin'de Jiangsu eyaletinde akıl almaz olay yaşandı. Bir düğünde hem düğün sahibini hem de konukları hayrete düşüren o olay yaşandı. Damadın annesi elindeki Doğum lekesi nedeniyle 20 yıl önce yol kenarında bırakıp terk ettiği kızının gelini olduğunu fark etti ve gözyaşlarına boğuldu.

Çin'de akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Filmleri aratmayan o sahneler herkes tarafından merak edildi. 31 Mart tarihinde Çin'de evlenmek üzere olan çiftin düğününde şok bir gelişme yaşandı. Düğün sırasında damadın annesi durumu fark etti ve olanlar oldu. İşte akıl almaz olaya dair son dakika haberleri…

Çin’de filmleri aratmayacak bir gelişme meydana geldi. Düğün sırasında damadın annesi gelinin elindeki doğum lekesini gördü ve kendi doğum lekesi ile aynı olduğunu fark etti. Şaşkına dönen kadın gelinin anne babasına dönerek kızınız evlatlık mı yoksa biyolojik mi? dedi. Gelinin anne ve babası 20 yıldan fazladır sakladıkları bu sırrı paylaşmak zorunda kaldı ve kızlarını 20 yıl önce yol kenarında bulduğunu söylediler. Bunun üzerine damadın annesi büyük bir şok yaşadı ve gerçeği öğrenen gelin gözyaşlarına boğularak ne yapacağını bilemedi.