Emekli olan tüm herkesi ilgilendiriyor! Hemen başvuru yaparak 1000 - 2000 TL karşılıksız para alabilirsiniz!

Emekli yurttaşlar için bir son dakika haaberi geldi. Banka promosyonundan faydalanabilmek için son 18 gün. Başvuru yapan emekli vatandaşlar anında 1000-2000 TL arasında karşılıksız Para alabilir.

Emekli yurttaşlar için bir son dakika haaberi geldi. Banka promosyonundan faydalanabilmek için son 18 gün. Başvuru yapan emekli vatandaşlar anında 1000-2000 TL arasında karşılıksız Para alabilir.

SSK, bağ-kur ve Emekli sandığı emeklileri için promosyon dönemi ağır ağır sona eriyor. Yıl sonuna kadar müracaat yapmaları durumunda emekli yurttaşlar promosyon hakkından faydalanabilecek. Garanti Bankası da Yılın son günlerine özel olarak yeni bir promosyon kampanyası daha başlattı. Ancak bu kampanyaya müracaat yapabilmek için emeklilerin yalnızca 18 günü var. 31 Aralık 2021 tarihine kadar müracaat yapan emeklilere 1000 TL ile 2000 TL arasında karşılıksız ve geri ödemesiz para verilecek. Tüm emekliler ile beraber dul ve yetim aylığı alanlarda bu ödemeden faydalanabilecek. Peki Garanti Bankası promosyon müracaatsu nasıl yapılır? Garanti Bankası promosyon tutarı ne kadar?

Emekliye banka promosyonu ödemelerinde son günler başlıyor. Özellikle Nisan ayından beri devam etmekte olan promosyon fırsatlarından hala yararlanmayan emekliler için bankalar tarafından peş peşe son duyurular yapılıyor. Bir duyuru da Garanti Bankası'ndan geldi. Yılın bitimine 18 gün kala yeni bir açıklama daha yapan Garanti Bankası, Başvuru yapan emeklilere nakit promosyon ödemesinin beraberinde 250 TL de Bonus verileceğini ifade etti. Garanti Bankası emekli promosyon ücretleri tüm emekliler için geçerli. Aynı zamanda dul ve yetim aylığı alan yurttaşlar da müracaat yapmaları durumunda promosyon alabiliyor. Peki promosyon müracaatsu nasıl yapılır? Emekliye promosyon tutarı ne kadar?

GARANTİ BANKASI'NDAN SON DUYURU GELDİ

Garanti Bankası, 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek olan promosyon süreci ile alakalı son duyurusunu mayınladı. Bankadan yapılan yeni açıklamaya göre müracaat yapan yurttaşlara bin TL ile 2000 TL arasında değişen promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaşına göre yapılan promosyon ödemelerinde Ayrıca yakınını geçiren Emekliye her bir yakını için 250 TL Ek ödeme verilecek. Yani emeklerim alacakları promosyon ücretlerini arttırmaları da mümkün.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankaları arasında varılan anlaşma doğrultusunda 2018 senesinden bu yana emekli yurttaşlara bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli promosyon ödemesi için müracaat işlemleri e Devlet üzerinden veya en yakın banka şubesine giderek tamamlanabiliyor. Ancak emeklilerin dikkat etmesi gerekli olan nokta artık promosyon sürecinde sona gelinmesi. Yani 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle promosyon süreci bitecek ve nisan ayında 3 senesini tamamlayan emekliler için yeni bir süreç başlayacak. Emekli promosyon ödemeleri için müracaat işlemleri esnasında herhangi bir evrak vermenize gerek yok. Sadece banka şubesine giderek başınızı taşımanız ve 3 sene boyunca kalma taahhüdünü içeren protokol imzalamanız yetiyor. Maaşınıza göre yapılacak olan promosyon ödemeleri de eğer halihazırda emekli iseniz hemen promosyon ödemesi alabilirsiniz. Yeni emekliler ise maaşlarını bankadan aldıkları ilk tarihten itibaren promosyon ödemesi ne alabiliyor.