İŞKUR'dan Evden Çalışanlara büyük müjde tam 800 TL Veriyor! Başvuru Ekranı Açıldı hemen başvurun...

Evde para kazanarak aile bütçesine destek olmayı isteyen ev hanımları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) “evde ambalajlama” projesiyle birlikte aile ve ekonomiye destek olacak. Peki müracaatlar nasıl yapılır? İşte Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden açıklanan ayrıntılar.

Evde para kazanarak aile bütçesine destek olmayı isteyen ev hanımları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) “evde ambalajlama” projesiyle birlikte aile ve ekonomiye destek olacak.

Peki müracaatlar nasıl yapılır? İşte Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden açıklanan ayrıntılar.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURU EKRANI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) evde ambalajlama iş imkanından faydalanmak isteyenler kendilerine en yakın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) müdürlüğüne gitmek mecburiyetinde ve orada Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) evde ek iş müracaat formunu doldurması gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU DOLDURDUKTAN SONRA NELER OLACAK?

Ev hanımları bu formu doldurduktan sonra ev hanımının eğitim sertifikası belgelerinin hepsi İŞKUR’da görevli meslek danışmanları tarafından kayıt altına alınacak.

Bu süreçten sonra iş müracaat formu dolduran ev hanımının kullanmakta olduğu ya da kendisiyle iletişime geçilecek cep telefonu numarası ve iletişim bilgileri kayıt altına alınacak.

Daha sonra sisteme eklenen iş bilgileri diğer havuz içinde olan uygun nitelikte kadınlarla eşleştirme yapılacak ve bu kadınlara SMS yolu ile işler gönderilecek.

Bununla birlikte ev hanımları bu işleri yaparak gelir elde edecek.

PEKİ EVDE PAKETLEME İŞ KAPSAMINDA NE KADAR KAZANÇ SAĞLANACAK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından açıklanan ayrıntılara göre ev hanımlarının yapacakları işler şöyle açıklandı;

“Nikah şekeri, bitki çayı ambalajlama, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu paketleme, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma” bu işleri yapacak ev hanımları gün içerisinde ortalama 3 ila 4 saat kadar çalışarak 600 Türk Lirası ila 800 Türk Lirası arasında gelir elde edecek.

Daha ayrıntılı bilgi için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web adresini ziyaret edebilir ya da hafta içi mesai saatlerinde size en yakın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bölge müdürlüğünü ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.