Kanal D Hekimoğlu Dizisi İçin Final Kararı Aldı!

Kanal D'den Hekimoğlu dizisi için final kararı geldi. Hekimoğlu dizisi için son 8 bölüm olduğu açıklandı. Dizinin hayranlarını üzen haber gelse de Kanal D 3. sezonu göze alamayacak.

Dizi dünyasında yarış başladı. Bu dönemin dizileri oldukça başarılı ve güçlü. TRT1 dahil tüm kanallar iddialı yapımlarla izleyiciyi büyülüyor. Bu nedenle de kıyasıya rekabet ortamı oluştu. Hekimoğlu dizisi reytinglere yenik düştü.

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. Uzun sürede izleyici kitlesini ekrana kilitlemeyi başaran dizi kısa bir süre sonra beklenen ilgiyi göremedi. Yeni dizilerin yayına girmesi ile beraber diziye rakip arttı ve ilgi azaldı. Bu nedenle dizi yeni sezona gidemeyecek. İşte diziye ilişkin son dakika haberleri…

Hekimoğlu dizisi Timuçin Esen'in başarılı oyunculuğu ve performansı ile büyük bir ilgi toplamıştı. Dizi ekibinden Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Damla Colbay gibi önemli isimler yer alıyor. Ancak Kanal D'nin şimdiye kadar verdiği büyük destek ile dizi bu zamana kadar gelse de 3. sezon yayınlanmayacak.

Hekimoğlu İçin Son 8 Bölüm!

Hekimoğlu dizisi büyük umutlarla ekrana geldi. Hatta televizyonda dizi izlemeyi bırakmış bir kitle de bu dizi ile birlikte yeniden izlenmeye başladı. Reytinglerin düşük olması Hekimoğlu dizisi kısa bir süre sonra bu ilgiyi kaybetti. Dizinin 3. sezonu yer almayacak. Zar zor ayakta duran dizi için yeni sezonda devam etmesi halinde ilgi daha da azalır ve dizi kısa sürede başlayıp biter. İkinci sezonda reytingleri tavan yapması beklenen yapım neredeyse final kararı ile karşı karşıya kalıyordu.

Kanal D izleyici kitlesini düşünerek dizi için final kararı almadı. Ancak dizinin 50. bölümde final yapacağı bilgisi geldi. 42. bölümü yayınlanan dizi için son 8 bölüm kaldı. İzleyici son bölümleri keyfini çıkaracak gibi görünüyor. Her salı ekranlara gelen yapım 43. bölümü ile izleyici ile buluşacak. Yeni bölüm de Ateş ve Memoli bir vaka için karşı karşıya gelecek. Durumu kritik bir hasta için de ekipte tartışma çıkacak. Memoli ve Ateş farklı görüşleri ile tepki çekecek. Hasta ölüm kalım savaşında olmasına rağmen aralarında yaşadıkları tartışma işlerin yolunda gitmemesine neden olacak.