Kuruluş Osman Dizisine Bomba Transfer! Kenan İmirzalıoğlu Geliyor…

ATV’nin fenomen dizisi olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosu yenileniyor. Bomba bir transferin gerçekleşeceği gündeme geldi. Usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu detayı adeta ortalığı karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu'nun hayranları harekete geçti. Acaba bu haberler gerçeği yansıtıyor mu?

Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgi toplamıştı. Her çarşamba ekranlara gelen dizildin fragmanından detaylar geliyor. Ayrıca dizi kadrosuna yeni bir isim katılacağı gündeme bomba gibi düştü. O ismin Kenan İmirzalıoğlu olacağı belirtildi. Peki, bu iddialar gerçeği yansıtıyor mu? Usta oyuncu gerçekten dizi kadrosuna dahil olacak mı? İşte detaylar ve konuya ilişkin son dakika haberleri…

Kuruluş Osman dizisinde nasıl gelişmeler yaşanıyor? Kenan İmirzalıoğlu gelişmesi herkesi heyecanlandırdı. Dizi kadrosuna dahil olacak mı? İşte, gelişmeye düşün detaylar geldi. Son zamanlarda Kenan İmirzalıoğlu bir yarışma programı sunuyor. Kim Milyoner Olmak İster isimli programa veda eden isim yeni bir proje için hazırlanıyor. Son günlerde tarih hocası aradığı yönünde haberler magazin gündemine düşmüştü. İmirzalıoğlu konuyla ilgili açıklamada bulundu. Tarih konusunda merakımız olduğu doğru ancak hoca tutmadım şeklinde açıklama yaptı. Tarihe merakı olan oyuncunun Türk ve dünya tarihine de ilgisi yüksek.

Oyuncu bir dönem Mehmet Bir Cihan Fatihi adlı dizide rol almıştı ve Fatih Sultan Mehmet'e canlandırmıştı. İki kez böyle bir projede yer almayı düşünür mü?

Kenan İmirzalıoğlu bir dönem Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış bir taraftan da Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili açıklama gerçekleştirerek böyle bir görüşmesi olmadığını ve yanlış anlaşıldığını belirtmiştir. Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi konusunu kapattı. Ancak Uyanış Büyük Selçuklu ve Kuruluş Osman gibi projelere yeşil ışık yaktı. İmirzalıoğlu'nun Kuruluş Osman dizisine veya Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna dahil olması bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Hakkında

18 Haziran 1974 doğumlu olan Kenan İmirzalıoğlu Ankara Bala ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya gelmiştir. Kenan İmirzalıoğlu 12 yaşına kadar bir köyde yaşamış orta ve lise öğrenimini Ankara'da gerçekleştirmiştir. Yüksek öğrenimini ise İstanbul yoluna sitesi matematik bölümünden bitirmiş 1997 yılında hayatını değiştiren yarışma programına katılmıştır. Best Model Of Turkey elemelerine katılmış ve 4000 kişi arasından seçilmiş sonrada Türkiye finalinde 1. olmuştur. Daha sonra ve Of The Wold yarışmasına katılmış ve 1. Olmuş ilk defa bir Türk erkeği bu yarışmada 1. Olmuştur. Deli Yürek ile adını duyuran Kenan İmirzalıoğlu Yusuf Miroğlu karakteri ile oyunculuğa adım adım atmıştır.