Milyonlarca Emekliye 4 Bin 125 TL Toplu Ödeme Yapılacak! Ödeme Tarihi Netleşti...

Emekli vatandaşlara bu yıl ciddi kazançlar sağlanması hedefleniyor. Son yıllarda emekliye pek çok kazanç sağlandı. Yılda 2 defa bin TL'lik bayram ikramiyesi alan emekliye 3 yılda bir de promosyon veriliyor. Taban aylıklar da yükseltildi.

2021 Yılı Taban aylıklar da yükseltildi. Bu imkânlar sadece mevcut emekliler için değil yeni emekli olacak vatandaşlar da yararlanacak. İşte emekliye verilecek toplam 4125 TL'lik ödemeye ilişkin detaylar…

Emekli vatandaşlara maaşları bağlandıktan sonra en az 1500 TL aylık gelir almaları mümkün oluyor. Maaşları bağlanır bağlanmaz taahhüt veren emekliler promosyon hakkından yararlanabiliyorlar. Ayrıca emeklilik tarihini izleyen dönemlerde bayram ikramiyelerinden yararlanabilmek de mümkün oluyor. Böylece emekliye toplamda 4125 TL maaşının dışında kazanç sağlanıyor. İşte emekli vatandaşların elde edecekleri kazanca ilişkin son dakika haberleri…

Emekli vatandaşları heyecanlandıran o gelişme yaşandı. Son yıllarda emeklilere sağlanan kazançlara yenileri ekleniyor. Promosyon ödemeleri ve ikramiyeler emeklinin ek gelir sağlamasında oldukça etkili oldu. Yılda 2000 TL bayram ikramiyesi, 3 yılda bir de promosyon imkanı olan emekliler taban maaşlarında da yükseliş yaşadılar. Bu durumdan yalnızca mevcut emekliler değil yeni emekli olanlar da faydalanıyor. Emekli maaşı bağlanan vatandaşlar en az 1500 TL maaş alıyorlar. Maaşları bağlanır bağlanmaz da bankalarla anlaşma yaparak taahhüt gerçekleştirdiklerin de promosyon ödemesinden de faydalanabiliyorlar.

Banka Seçimi Nasıl Yapılır?

Emeklileri heyecanlandıran banka seçimi için promosyon konusunda araştırma yapmak gerekiyor. 3 yıllık taahhüt ile verilen promosyon tutarları maaşa göre değişiyor. Maaşı 1500 TL 2.500 TL arasında olan vatandaşlara 625 TL promosyon verilirken maaşı 2500 TL’nin üzerinde olanlara 750 TL promosyon ödemesi veriliyor. Seçilen bankaya göre promosyon miktarları değişiklik gösteriyor. En fazla 1600 TL'ye kadar bu olanak sağlanabiliyor. Bayram ikramiyesi de 1000 TL olarak emekliye ödeniyor. Şimdi emekli olan vatandaşlar için ilk ikramiye Mayıs'ta yani Ramazan Bayramı'nda verilecek. Ramazan ve Kurban bayramlarından önce 1000'er TL verilen ödeme emeklilik başvurusu yapılıp maaşı bağlandıktan sonra banka tercihini yapanlara promosyon ödemesi de anında sağlanıyor. Bu şekilde maaş bankasını seçmiş olan vatandaşlara emekli maaşlarını almaya başladıkları an itibarıyla 3 yıllık taahhüt oluşturmaları ile beraber promosyonlarını alarak bankadan ayrılabilmeleri mümkün oluyor.