O Bankaya Başvuruna Anında ATM'den 2 Bin 500 TL Ödenecek!

Başvuran vatandaşlara anında ödenecek ödemeler merakla araştırılıyor. Promosyon müjdesi emekli vatandaşlar için oluşturuldu. Emeklilere sağlanan fırsatlardan biri olan promosyon 2021 yılında zamlı olarak verilecek. Bankalar maaşını taşıyan emeklilere promosyon teklifleri neden yararlanacak.

Promosyon miktarları bankadan bankaya ve alınan maaşa göre değişiyor kredinin sunmuş olduğu promosyon fırsatı ile ilgili tek topunu merak ediliyor. Peki, banka seçimi yapmayanlar için en avantajlı banka hangisi promosyon miktarları ile ilişkili son dakika haberleri…

Promosyon tutarları en yakın ATM’lerden çekilebiliyor. Başvuru yapanlar ATM'den 2.500 TL'ye kadar promosyon kullanabiliyor. 300 TL bonus kazanma imkanı da oluşturuldu. Emekli olmuş veya henüz bir banka tercihi yapmamış emeklilere promosyon fırsatları sürdürülüyor. Bankalar yeni yıl ile beraber tekliflerini yenilediler. Yapı Kredi, Ziraat Bankası, İş Bankası 1500 TL den daha düşük maaş alan emeklilere 750 TL promosyon desteği vereceğini belirtti. 1500 TL ile 2.500 TL arası maaş alan emekliler 875 TL maaş alacaklar ve 2500 TL ve üzeri maaş alanlar ise 1000 TL alnında promosyon ödemesi alma imkanı elde edebilecek.

Şekerbank’tan Müjde Promosyon Miktarı!

Şekerbank maaş müşterilerine maaş limitlerine göre promosyon sağlıyor. Şekerbank emekli vatandaşlara ayrıca sektör ayrımı yapmaksızın koşulsuz 1500 TL kredi kartı harcaması yapmaları halinde 300 TL'lik bonus fırsatı da sunuyor. Bireysel olarak müşterilere sağlanan avantajlar ve promosyonlar ile 3 ay ertelemeli kredi imkanı da sağlıyor. Nakit desteği veren banka yurt içinde yer alan tüm ATM’lerden masrafsız para çekme, bakiye sorgulama imkanı oluşturmaktadır.

Öncelikli hizmet verilmesinin yanı sıra maaş bankası olarak Şekerbank’ı tercih eden müşterilere internet mobil şube aracılığı ile yapacakları tüm işlemlerde de ücretsiz kullanım sağlanıyor. 7/24 ulaşılabilen ATM’lerden sağlık sorunları durumunda maaşlarının evlerine teslim edilmesi sağlanıyor.

İş Bankası'ndan 1000 TL'ye Kadar Promosyon!

İş Bankası emekli müşterilerine emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmesi için ayrıcalıklı hizmet veriyor. SGK ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşı İş Bankası'ndan alan emeklilere maaş ödemesi için maaşlarını taşımaları halinde 1000 TL promosyon ödemesi veriliyor. Yurt genelinde 1300 şubesi bulunan banka 6500’ü aşkın bankamatik ile emekli maaşlarını çekmek isteyenlere kolaylıkla çekme imkanı sağlıyor. İnternet şubesi üzerinden İŞCEP'ten emekli maaşlarını bu bankaya taşıma işlemi gerçekleştiriliyor.

Maaş bankası seçmek için yapmanız gereken e-devlet sistemi üzerinden veya bankanın müşteri hizmetleri birimlerini arayarak taşıma talebinizi gerçekleştirebilirsiniz.