Savaşçı Dizisinde Yürek Yakan Bölüm Geliyor! Göktürk Albay Eşi ve Çocuklarının Acısına Dayanamadı Çıldırdı...

Savaşçı dizisinin aktörlerinden biri olan Tamer Karadağlı performansıyla herkesi hayrete düşürdü. Savaşçı dizisi cumartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi 5. sezonu ile geçtiğimiz haftalarda başladı. Aksiyon dolu sahneler ev sahipliği yapan dizide Tamer Karadağlı ayrı bir ilgiyi hak ediyor.

İzleyicinin yüreğini sızlatacak sahnelere ev sahipliği yapan dizide Tamer Karadağlı'nın sezonu olacağı düşünülüyor. Çocuklar Duymasın'dan sonra farklı bir karakterle karşımıza çıkan Tamer Karadağlı sergilediği performansla izleyiciye sağlamış olduğu his ile büyük ilgi gördü. İşte dizinin geneli ve oyuncuya ilişkin son dakika haberleri…

Dizi 1 Mayıs Cumartesi akşamları dizi 113. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Murat Serezli'nin canlandırdığı Kopuz Albay tarafından sorgulanan Göktürk Albay o ben değilim diyor ve suçlu olmadığını söylüyor. Savaşçı dizisinin sevilen oyuncusu Tamer Karadağlı’dan sonra dizinin yeni bölümü heyecanının yükseleceği anlar izleyenleri büyüleyecek.

Askerlerin teröristler ile savaşında Haydar Yüzbaşı enkazın altında kalıyor. Eşi ve kızı öldürülen Göktürk Albay ise babasının karşısında çıldırıyor. Tamer Karadağlı bu sahnelerde izleyicinin yüreğini titreten bir performansla dikkat çekiyor. Güçlü oyunculuğu ile Savaşçı dizisine katıldığı günden bu yana izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Dizinin hayranları da bu çıldırma anında Karadağlı'nın vermeye çalıştığı acının etkileyici olduğunu söylüyorlar.