Savaşçı Dizisinden Göktürk Albay'ın Ayrılık Haberi Geldi! Tamer Karadağlı Diziden Neden Ayrılıyor?

Savaşçı dizisi her bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. FOX TV'nin sevilen yapımlarından biri olan savaşçı oyuncularından Tamer Karadağlı dizinin 100 bölümünü de kadroya dahil alınmış ancak ekranlara veda edeceğini açıklamıştı.

Savaşçı dizisinde neler oluyor? FOX TV'nin sevilen dizisi savaşçı yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyordu. Dizinin yayınlanma süreci biraz problemli geçti ve Tamer Karadağlı da kanalı eleştirir nitelikte yorumlarda bulunmuştu. Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından Savaşçı dizisi reytingleri etkileyecek şekilde bir karar aldı. Diziye sonradan katılmış olan ve yeni kadroda bulunan Tamer Karadağlı diziden ayrılacak…

Bu gelişmenin ardından izleyiciler oyuncunun kadrodan ne zaman ayrılacağını araştırmaya başladı. İşte, diziye dair detaylar ve son dakika haberleri…

FOX TV'nin sevilen yapımı Limon Film tarafından yapımcılığı üstlenen bir projeyi de Eray Koçak ile Osman Taşçı yönetmen koltuğunda yer alıyordu. Savaşçı dizisinin senaryosu ise Süleyman Çobanoğlu tarafından kaleme alınıyor. Başrollerde Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Ediz Hun gibi isimlerin yer aldığı Savaşçı dizisi nisan ayı itibaren yayınlanmaya başlamış ve dizi 100. bölümü ile ekranlara gelmişti. Savaşçı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olmayı kısa sürede başarmış ve aksiyonu bol sahnelerle dikkat çeken Tamer Karadağlı’dan ayrılık haberi geldi.

Tamer Karadağlı Diziye Veda Ediyor!

Tamer Karadağlı'nın bu projeden ayrılıp yeni bir proje ile geleceği konuşuluyor. Göktürk Albay rolüne hayat veriyordu ve kısa sürede de büyük ilgi ile takip edilmeye başlamıştı. Savaşçı dizisinden ayrılışı akıllara soru işaretlerini getirdi. 106. bölüm ile birlikte oyuncu dizi kadrosundan ayrılacak. Tamer Karadağlı kadroya tamamen dahil olduğunu açıklamıştı. Ancak kadro ile iyi anlaşamadığı ortaya çıktı ve diziden ayrılması gündeme geldi. 106. bölümde oyuncu ekranlara veda edecek. Savaşçı dizisinden ayrılan oyuncunun başka bir proje için farklı bir yapımla görüştüğü ortaya çıktı. Dijital bir proje için görüşme yapan Tamer Karadağlı'nın bu proje ile el sıkıştığı yapım henüz netlik kazanmadı.