SGK Bağ-Kur Emeklilerine Karşılıksız 750 TL Ödeme Müjdesi Geldi!

Emekli vatandaşlara promosyon ile büyük kazanç sağlanacak. 2021 yılında asgari ücrete yapılan zamla birlikte yeni promosyon ücretlerinde de güncelleme yapıldı. 2021 yılı için promosyon miktarları kaç TL oldu? Promosyon ücretleri neye göre belirleniyor? Kimler ne kadar promosyon alacak? Hangi bankalar promosyon miktarlarında güncelleme yaptı?

Emekli vatandaşlara promosyon müjdesi geldi! Her gün çalışan vatandaşlar emekli olacakları tarihi hesaplıyorlar ve sürekli bu konuda hesaplama yapıyorlar. Emekli olan vatandaşlara seçtikleri bankalara göre anında maaşlarına ek promosyon ücretlerine hesaplanarak ödeniyor. Promosyon ödemeleri emeklilerin dikkatini çeken en önemli konu oluyor. İşte promosyon ödemelerine ilişkin son dakika haberleri…

2021 yılı için promosyon miktarları kaç TL oldu? Promosyon ücretleri neye göre belirleniyor? Kimler ne kadar promosyon alacak? Hangi bankalar promosyon miktarlarında güncelleme yaptı?

Bankaların Promosyon Miktarları

2021 yılında promosyon miktarları güncellendi. 1500 TL’ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arası emekli maaşı alan vatandaşlara 625 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlar ise 750 TL'lik promosyon ödemesi kamu bankaları tarafından yapılıyor.

Maaş ücreti emeklinin almış olduğu promosyon miktarını da etkilemektedir. Emekli maaşı yüksekse promosyon ücreti de o kadar yüksek olur. En alt limit 500 TL olarak belirlenmiştir. Üst limit ise 1500 TL olarak hesaplanmaktadır.

Hangi Banka Kaç TL Promosyon Veriyor?

Bankaların promosyon ödemeleri bankadan bankaya değişmektedir. İş Bankası emekli vatandaşlar için promosyon ödemesini 3 yıllık taahhüt ile sağlamaktadır. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığına bağlı emekliler 1.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilmektedir. Bankanın kredi kartı fırsatından yararlanmak imkanı da oluşturulmaktadır. Kart aidatı talep edilmeden bu vatandaşlara promosyon ödemesi ile birlikte ek ürünler de verilmektedir.

Akbank promosyon ödemeleri 1250 TL olarak belirlenmiştir. Promosyon ödemesi için 31 Mart'a kadar maaşını Akbank'a taşıyan emekli vatandaşlara sağlanıyor. Akbank'ta 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 1200 TL’ye kadar promosyon ödemesi veriliyor. Tüm bankalar promosyon konusunda rekabet halinde. 28 Şubat tarihine kadar maaşını Akbank'a geçiren tüm emekliler yararlanabilir. Türkiye Ekonomi Bankası ise 1600 TL'ye kadar promosyon imkanı sunmaktadır. Promosyon miktarları maaşlara göre değişmekle birlikte maaş bankası olarak hangi bankayı seçerseniz seçin en düşük maaş alan emekliye 500 TL'ye kadar promosyon belirlenmiştir. Bunun üzerine maaş alan vatandaşların durumlarına göre promosyon miktarları da farklı olarak hesaplanmaktadır. Kamu bankaları dışında özel bankalar vatandaşa promosyon imkanı sağlarken ek ürünler konusunda da bilgilendirme yaparak daha yüksek promosyon ödemesi alabilmelerini sağlamaktadır.