Son Dakika Muğla Datça Ve Artvin Hopa'da Ard Arda Deprem!

Ard arda deprem bilgisi geldi. Muğla'nın Datça ilçesinde saat 23.57’de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'da gün içerisinde aynı zamanda 4.8 ve 3.9 büyüklüğünde iki sarsıntı daha meydana geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı açıkladı! olumsuz bir ihbar olmadığını belirtti ve saat 23.46’da Karadeniz'in Hopa açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandığını belirtti. Depremin derinliği 6.87 olarak kayda geçti. İşte 17 Nisan deprem haritası ve deprem ve ilişkin son dakika haberleri…

Ard arda depremler yaşanmaya başladı. Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 23.57’de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'da saat 20.08 sularında 4.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşanmıştı. Aynı ilçede saat 18.16’da da yine 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştı. Bu depremler vatandaş tarafından hissedilirken herhangi bir olumsuz bilgi paylaşılmadı. Depremlere ilişkin açıklama bakan yardımcısından geldi.

İçişleri Bakanı Açıkladı! “Geçmiş Olsun Muğla”

Depreme ilişkin detaylar ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen deprem ile birlikte sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Ege Denizi'nde meydana gelen ve Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında yaşanan 4.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Valilikten ve AFAD’tan gelen bilgilere göre herhangi bir olumsuz ihbar bulunmuyor dedi. İlgili birimler tarafından tarama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu ve geçmiş olsun Muğla diyerek açıklamasını tamamladı.

Datça'da 18.16’da Deprem Yaşandı!

Dün saat 18.16 sularında Muğla'nın Datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 5.30 kilometre derinlikte yaşanan depremin merkez üssü Datça oldu. uzaklığı 37 kilometre olarak ölçüldü. O anlarda Karadeniz'den de bir deprem haberi geldi. AFAD'dan açıklanan bilgiye göre 23.46’da Karadeniz Hopa açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.87 olarak kayda geçti.