Ünlü Sunucu Esra Erol'un Programında savaş çıktı! Ortalık karıştı Avukat Hülya Yolları ayrılıyor mu?

ATV'de canlı yayımlanan Esra Erol'da programı ile ilgili çok konuşulacak iddia... Sosyal medyada yer alan iddialara göre Esra Erol ile programında görev yapan Avukat Hülya Kuran saç saça baş başa kavga ettiği iddiası ortalıkda dolanıyo. Avukat Hülya ayrılıyormu?

ATV'de canlı yayımlanan Esra Erol'da programı ile ilgili çok konuşulacak iddia... Sosyal medyada yer alan iddialara göre Esra Erol ile programında görev yapan Avukat Hülya Kuran saç saça baş başa kavga ettiği iddiası ortalıkda dolanıyo.

ATV'da hafta içi hergün canlı yayımlanan Esra Erol'u senelerdir hiç yalnız bırakmayan hatta evlilik programlarından bu yana ebraber çalışan Avukat Hülya Kuran ile alakalı magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bir dedikodu yayıldı.

Sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre Esra Erol ile Avukat Kuran hanım stüdyo arkasında kavga etti. Sevilen ikilinin arasındaki bu soğuk savaşın ardından Avukat Hülya Kuran'ın, Esra Erol'la yollarını ayıracağı söylentisi yayıldı.

Esra Erol ile Avukat Hülya Kuran arasında yaşanan kavganın nedeni ise sosyal medyadaki kulislere göre RTÜK'ün açıklaması...

Aralarından su sızmayan ikilinin arasına RTÜK'ün açıklaması girmiş...
Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kamuoyunun haklı şikayetleri karşısında bu tür programların yayından kaldırılması mecburiyeti gündeme gelecektir" dedi.

Esra Erol ile Avukat Hülya Kuran arasında çıkan tartışmanın sebebinin RTÜK'ün bu açıklaması olduğu, ikilinin bu açıklama üzerine anlaşmazlığa düştüğü konuşuluyor.

Her ne kadar iddia olarak gündeme gelse de kavganın gerçek olup olmadığı bilinmiyor.

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise senelerinden beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırlamış olduğu programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden bir tanesi olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 senesinde başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına bedava dağıttığı danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı bayanların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti.

Programında engelli yurttaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üzerinde akülü sandalye dağıttı.
2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.