1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 850 TL ödeme hesaplara yatırıldı! T.C. kimliğinin sonu “0,2,4,6,8” olarak biten herkese para ödemesi yapıldı
850 TL ödeme hesaplara yatırıldı! T.C. kimliğinin sonu “0,2,4,6,8” olarak biten herkese para ödemesi yapıldı

850 TL ödeme hesaplara yatırıldı! T.C. kimliğinin sonu “0,2,4,6,8” olarak biten herkese para ödemesi yapıldı

Yüzbinlerce kişiye beklenen para ödemeleri hakkında önemli bir açıklama yayımlandı. Bu açıklamada para ödemelerinin yatırıldığı hesapların kontrol edilmesi ve unutulmaması gerektiği ifade edildi.

A+A-

Yüzbinlerce kişi tarafından beklenen para ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda para ödemelerinin yapıldığı hesapların kontrol edilmesi gerektiği ve unutulmaması gerektiği ifade eidldi. Söz konusu destek ödemeleri 6 Ocak’tan itibaren ödenmeye başladı ve 10 Ocak itibari ile tamamlandı. Buna göre ödemeler T.C. Kimlik Numarasının sonuna göre yapılırken en düşük 850 lira en fazla 2 bin 550 lira ödeme yapıldı.

ÖDEMELER YAPILDI

Ocak ayına ilişkin burs ve kredi ödemeleriyle ilgili bir duyuru yapılarak ödemelerin yapıldığı belirtildi. Söz konusu ödemelerin 10 Ocak itibari ile tamamlandığı belirtilen duyuruda kimlere ne kadar para ödemesinin yapıldığı da paylaşıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu destek ödemeleri hakkında önemli bir açıklama yaparak 6 Ocak itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını 6-10 Ocak tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

ŞUBAT AYINDA DA AYNI TARİHLER

Bununla beraber TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar ise ödemelerini alabildi. Bu tarihler ise Şubat ayı için de geçerli olacak. Şubat ayında da bu tarihlerde en az 850 lira en fazla 2 bin 550 lira para ödemesi yapılacak.

ÖDEMELER ARTTI

2022 yılında kredi-burs miktarı, lisans öğrencilerinde 850 liraya, yüksek lisans öğrencilerinde 1700 liraya, doktora öğrencilerinde 2 bin 550 liraya yü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.