1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank Emekliler İçin Son Dakika Kampanyası Başlattı, Emekli Maaşını Getiren herkes 2000 TL ödeme alacak!
Akbank Emekliler İçin Son Dakika Kampanyası Başlattı, Emekli Maaşını Getiren herkes 2000 TL ödeme alacak!

Akbank Emekliler İçin Son Dakika Kampanyası Başlattı, Emekli Maaşını Getiren herkes 2000 TL ödeme alacak!

Akbank, 31 Aralık tarihine kadar maaşını Akbank'a taşıyarak üç sene boyunca kalacağını taahhüt eden emekli müşterilerine 2500 Türk Lirası'na varan miktarlarda promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

A+A-

Akbank, 31 Aralık tarihine kadar maaşını Akbank'a taşıyarak üç sene boyunca kalacağını taahhüt eden emekli müşterilerine 2500 Türk Lirası'na varan miktarlarda promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

2021 seneninın sonuna yaklaştığımız bu günlerde bankalar emekli maaşını taşıyan emekliler için ek promosyon kampanyalarını açıklamışlardı. Bankalar maaşını taşıyan emekliler için pek çok farklı miktar da teklif etse açıklanan en yüksek seviyedeki promosyon Akbank'tan geldi. Akbank, 31 Aralık tarihine kadar maaşını Akbank'a taşıyarak üç sene boyunca kalacağını taahhüd eden emekli müşterilerine 2500 Türk Lirası'na varan miktarlarda promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Akbank'ın sağladığı emekli promosyonu imkanından bu senenin sonuna kadar faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca Akbank'ın sağlamış olduğu emekli promosyonu imkanından yararlanabilmeniz için şubeye gitmenize bile gerek yok.

AKBANK EMEKLİ MAAŞINIZIN MİKTARINA GÖRE EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEMESİ SAĞLIYOR

 Emekli maaşını 31 Aralık tarihine kadar Akbank'a taşıyan emeklilere banka eğer maaşları 1500 Türk Lirası'ndan düşükse 500 Türk Lirası SGK promosyonu ve buna ilave olarak 1250 Türk Lirası ek promosyon ile toplamda 1750 Türk Lirası emekli promosyonu, 1500 Türk Lirası ile 2500 Türk Lirası arasında ise 625 Türk Lirası SGK promosyonu ve buna ilave olarak 1475 Türk Lirası ek promosyon ile toplamda 2100 Türk Lirası emekli promosyonu, 2500 Türk Lirası'ndan yüksekse 750 Türk Lirası SGK promosyonu ve buna ilave olarak 1750 Türk Lirası ek promosyon ile toplamda 2100 Türk Lirası emekli promosyonu ödemesi yapıyor.

AKBANK'TAN EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEMESİ ALMANIN ŞARTLARI

Akbank'tan emekli promosyonu ödemesi almanız için tek şart maaşınızı üç sene boyunca Akbank'tan alacağınızı taahhüd etmeniz. Bu şartın dışında ek promosyon ödemesi alabilmeniz için hiçbir özel koşul bulunmuyor.

EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEMESİ BİR DEFAYA ÖZEL OLARAK YAPILIYOR

Akbank, emekli maaşını 31 Aralık tarihine kadar bankaya taşıyarak üç yıl kalma sözü veren müşterilerine emekli maaşı promosyonu ödemesini bir defaya özel ve peşin olarak gerçekleştiriyor. Bunun dışında bir ek promosyon ödemesi söz konusu olmuyor.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN ŞUBEYE BİLE GİTMENİZE GEREK YOK

Akbank'ın emekli maaşını taşıyan müşterilerine özel olarak vermiş olduğu promosyon imkanından yararlanmaksa çok basit. Emekli maaşınızı Akbank'a taşımak için çağrı merkezinden ya da internet bankacılığından da faydalanarak maaşınızı evinizden bile çıkmadan Akbank'a taşıyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.