1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank Müjdeyi Duyurdu: 0.99 Faiz Oranları ile 120 Ay Vadeye Kadar Kredi Verilecek, Hemen Başvurun!
Akbank Müjdeyi Duyurdu: 0.99 Faiz Oranları ile 120 Ay Vadeye Kadar Kredi Verilecek, Hemen Başvurun!

Akbank Müjdeyi Duyurdu: 0.99 Faiz Oranları ile 120 Ay Vadeye Kadar Kredi Verilecek, Hemen Başvurun!

Akbank 0.99 Faiz Oranları İle Konut Kredisi Kampanyası başlattığını duyurdu. Akbank 0.99 Faiz oranları ile konut kredisi almak için şartlar neler ve nasıl başvuru yapılır? Başvuru nasıl yapılır?

A+A-

Akbank 0.99 Faiz Oranları İle Konut Kredisi Kampanyası başlattı. Akbank 0.99 Faiz oranları ile konut kredisi almak için şartlar nelerdir? Başvuru nasıl yapılır?

Akbank 0.99 Faiz Oranları İle Konut Kredisi Kampanyası başlattı. Akbank 0.99 Faiz oranları ile konut kredisi almak için şartlar nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Sizlere bu konuyla ilgili bilgiler vereceğiz.

Ev alma hayali olan ve ev almak için faiz oranların düşmesini bekleyenler için iyi haberlerimiz var. Akbank konut kredilerinde %0.99 faiz oranına kadar kredi faizlerini düşürdü. Eğer sizde bu bankadan kredi müracaatsu yapacaksanız Akbank şartlarına uygun müşteri olmanız gerekiyor. Akbank üzerinden konut kredisi almak istiyorsanız TC vatandaşı olmanız ve 18 yaşında büyük olup gelir belgenizin olması gerekiyor.

Gelir belgesiz olarak konut kredisi verilmez. Gelir belgeniz ile müracaat yaptıktan sonra krediniz onay alırsa, konut kredisi ile alacağınız ev için işlemleri 7 gün içerisinde bitecek ve ev sahibi olacaksınız. Akbank 120 ay vadeli konut kredisi vermektedir.

Akbank Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank konut kredisi müracaatsu yapacaksanız banka şubelerinden bu işlemleri yapabilirsiniz. Banka şubeleri haricinde kredi müracaatsu yapacağınız bir yöntem yoktur. Kredi müracaatsu yapacak olan kişiler konut kredisi alacakları evrakları ile beraber bankaya gitmeleri gerekmektedir. Konut kredisi müracaatsu için istenen evraklar şunlardır.

·         Akbank konut kredisi müracaat formu
·         Kredi alacak olan kişinin kimliği
·         Kredi alacak olan kişi evli ise eşinin kimliği
·         Gelir belgeleri
·         İkametgah Belgeleri
·         Alınacak evin tapu fotokopisi
·         Alınacak evin tapu borcu yoktur kağıdı
·         Ekspertiz ücreti
Bu evraklar ile müracaatnuzu yapabilirsiniz.

Akbank Konut Kredisi Başvurusu

Akbank üzerinden konut kredisi alacaksanız alacağınız evin ekspertiz değerine göre işlem yapacaksınız. Sizin aldığınız fiyat üzerinden değil bankanın belirlemiş olduğu ekspertiz raporu önemlidir. Bu raporun değerinin %80’ine kadar kredi verilmektedir. 200.000 TL’lik bir değerinde ev var ise 160.000 TL’sine kadar konut kredisi kullanabilirsiniz.

Akbank konut kredisi müracaatsu yaptıktan sonra kredi sonucunu genel müdürlük belirleyecektir. Bu yüzden 1 günde sonuç gelmez. Eğer kredi sonucu uzun sürdüyse bankanın müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25’i arayarak kredi müracaat sonucu öğrenme işlemlerini yapabilirsiniz. Akbank müşteri hizmetlerini aradıktan sonra konut kredisi sonucunuz olumluysa aynı gün içerisinde işlemleri başlatabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.