1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank'tan emekliye çifte müjde! 2500 TL Ödenecek! Hem 2500 TL Ödenecek, Hemde maaş yatmadan 2 gün önce çekilecek!
Akbank'tan emekliye çifte müjde! 2500 TL Ödenecek! Hem 2500 TL Ödenecek, Hemde maaş yatmadan 2 gün önce çekilecek!

Akbank'tan emekliye çifte müjde! 2500 TL Ödenecek! Hem 2500 TL Ödenecek, Hemde maaş yatmadan 2 gün önce çekilecek!

Bu Yıl sonlarına doğru bankalar da emekliler hakkında kampanyalarını hızlandırdı. Emekliler anlaşma yaptıkları bankalardan maaşlarını çekme sözü verdikleri zaman bankadan promosyon ücreti alıyor. Bu ücret de bankadan bankaya farklılaşıyor.

A+A-

Yıl sonuna doğru bankalar da emekli yurttaşlar ile alakalı kampanyalarına hız verdi. Emekli yurttaşlar anlaşma yaptıkları bankalardan maaşlarını çekme sözü verdikleri takdirde bankadan promosyon ücreti alıyor. Bu ücret de bankadan bankaya değişebiliyor. İşte emekli maaşlarıyla ilgili bir kampanya başlatan Akbank, emeklilere çifte müjde verdi. Emekli maaşını Akbank'a getiren yurttaşlar hem 2500 lira promosyon ücreti alacak hem de maaşlarını hesaba yatmadan önce çekebilecekler.

Bankalar her sene sonuna doğru emekli maaşlarıyla ilgili çalışma yapıyor ve bununla ilgili bir promosyon ücreti belirliyor.

Buna göre emekliler maaşlarını ilgili bankaya taşıyıp, 3 yıl o bankada kalma sözü verdikleri takdirde promosyon alıyor, ayrıca bankanın sunmuş olduğu pek çok hizmetten de bedava dağıttığı yararlanıyor.

İşte son kampanya Akbank'tan geldi.

Akbank, 15 Kasım'da başlatmış olduğu bir kampanya ile emekli yurttaşları sevinderecek bir çalışmaya imza attı. Emekli maaşını getirenlere hem 2500 lira nakit promosyon verilecek hem de emekliler maaşları yatmadan 2 gün önce maaşlarını çekme olanağına kavuşacak.

AKBANK'tan emeklilere 2500 lira promosyon ücreti

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 2.500 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!" sloğanıyla yapılan duyuruda SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021– 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 sene boyunca maaşınızı bankadan almayı taahhüt etmeniz durumunda 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyornusuz.

Bankadan yapılan duyuruda, "Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet ya da Müşteri İletişim Merkezi  maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz." söylendi.

Yapılan kampanyaya göre  1500 tl'ye kadar emekli maaşı alan yurttaşlara 1750 tl'ye kadar, 2500 tl'ye madar maaşı olanlara 2100 lira, 2500 üstündeki emekli maaşına sahip emeklilere ise 2500 lira promosyon verilmekte.

Kampanya Koşulları:

SGK emekli maaşını Akbank'tan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklileri, maaş tarihinden iki gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında bankanın belirlemiş olduğu geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından  belirlenmektedir.

Maaş gününden önceki 2 gün içerisinde emekli maaşını bankaya taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanan müşteriler ile ilk defa maaş ödemesi alacak emekliler kampanyadan bir sonraki aydan itibaren faydalanabilir.

Aynı hesaba birden çok maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.

İkramiye ve diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanımı kapsam dışındadır.

Emekli maaşı yatmadan 2 gün önce maaşını çekebileceksiniz

Emekli Maaşı Yatmadan 2 Gün Önce Hesaptan Para Çekme Fırsatı da sunuluyor. Akbank, SGK emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilerine maaşları yatmadan iki gün önce hesaptan para çekme olanağı sunuyor.

Maşınızı nasıl taşıyabilirsiniz?

Sadece T.C. Kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle beraber size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle veya Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığı ile www.Turkiye.Gov.Tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı değişik bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet ya da 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.