1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank'tan Harika Bir Kampanya Müjdesi! Kredi Alamayan Herkese 15 BİN TL Ödeme Var, Red Yok..
Akbank'tan Harika Bir Kampanya Müjdesi! Kredi Alamayan Herkese 15 BİN TL Ödeme Var, Red Yok..

Akbank'tan Harika Bir Kampanya Müjdesi! Kredi Alamayan Herkese 15 BİN TL Ödeme Var, Red Yok..

Akbank Kredi Alamayan vatandaşlara Harika Bir Kampanyayı duyurdu.. 15.000 TL Ödeme Yapılıyor, Red Yok diyerek açıkladı. Akbank bu kampanyayla yeni bir umut oldu. İşte ayrıntılar...

A+A-

Akbank Kredi Alamayanlara Harika Bir Kampanya duyurdu.. 15.000 TL Ödeme Var, Red Yok diyerek duyuru yapan Akbank bu kampanyasıyla yeni bir umut oldu. İşte ayrıntılar...

Akbank Kredi Alamayanlara Harika Bir Kampanya Başlattı, Artık Kredi Olumsuz Yanıtı Yok, 15.000 TL Ödeme Var. Akbank'tan yapılan bu kampanyayla ekonomik bunalım yaşamakta olan vatandaşa umut oldu. Akbank sunmuş olduğu kampanyayla müşterilerine hemen aynı gün içerisinde kredi olanağı veriyor. Kredi alacak kişiler, Akbank üstünden belirlenen koşullara uygunsa hemen onay alabilecekler. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler, belirli koşullara uygunsa onay alır ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanırlar. 36 ay vadeli kredi aldığınızda da banka 3 ay ertelemeli ve kredi ödemelerinde 3 aydan aya, 2 aydan aya ödemeler olarak sizlere sunar. Akbank düşük faizli kredi kampanyasına katılacak olan kişiler ise en az 1200 ve üstünde kredi notunun olması şartınıda belirtmektedir.

Akbank 15 BİN TL Şartları!

Akbank üstünden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyen kişiler 15 BİN TL'ye kadar kredi onayı almak istiyorsa banka kredi notu en az 1200 ve üstünde olması gerekmektedir. Banka kredi notu düşük olan kişiler önceden bankalardan kredi kullanmadıysa 5000 TL'ye kadar bu banka üstünden onay alabilir. Akbank 15.000 TL'ye kadar yaptığı kampanya haricinde de Kredi kullanacak olan kişilere 50.000 TL de ekstra talebe ve uygunluğa göre onay veriyor. Akbank kredi kampanyasından 15.000 TL kullanacak olan kişiler önceden Kredi kullandıysa ve bu kredileri düzgün ödüyorsa hemen hızlı bir biçimde kredilerini kullanabilecekler.

15 BİN TL Kredi Başvurusu...

15 BİN TL'ye kadar ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız Akbank 4425'e SMS atabilir ya da internet bankacılığı sistemine girerek kredi müracaatnuzu yapabilirsiniz. Geleceğin teknolojisine bugünden hazırlanmasının yanında, inovasyonun Banka kültürünün bir parçası olarak benimsenmesini sağlamakta olan Akbank en kolay kredi müracaat yöntemlerinden bir tanesi olan sms gönderimi ile kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, cep telefonlarının mesaj kısmına girerek KREDİ yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik numaralarını da ekleyerek 4425 numarasına gönderebilirler. 4425 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka sizlere kısa bir süre içinde hizmet sunacak ve onaylanan kredinizi en yakın Akbank şubesinden yalnızca kimlikle kullanabileceksiniz.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşarımız eğer SMS ile kredi müracaatsu yapmadıysa bankanın internet sitesine girerek burdan ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabileceklerdir. Acil paraya ihtiyacı olan kişiler sms ile ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmış oldukları zaman düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirler ve herhangi bir Akbank şubesine giderekte ayrıntılı bilgi edinebilirler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.