1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altın tahminleri tutan Haluk Özdil son dakika altın çıkışı! Üstüne basa basa Uyarıyorum altını...
Altın tahminleri tutan Haluk Özdil son dakika altın çıkışı! Üstüne basa basa Uyarıyorum altını...

Altın tahminleri tutan Haluk Özdil son dakika altın çıkışı! Üstüne basa basa Uyarıyorum altını...

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminleri bir bir tutan ekonomist Haluk Özdil'den son dakika açıklamalar altın yatırımcılar dikkat yeni açıklamalar geldi.

A+A-

Altın fiyatlarıyla  ilgili tahminleri bir bir tutan ekonomist Haluk Özdil'den son dakika açıklamalar altın yatırımcılar dikkat yeni açıklamalar geldi.

Gram altın konusundaki tahminleri yatırımcılar için önemli bir yer tutan ekonomist Haluk Özdil'den çarpıcı uyarılar geldi.

BBN Türk'te konuşan Haluk Özdil, 'Uyarıyorum, altın ve doları ayran eşliğinde yiyemeyiz' diye konuştu.

Haluk Özdil yapmış olduğu açıklamada, 'Tahmin için stratejist olmaya gerek yok. Adamlar açık açık söylüyor. Yıllardır bu ülkede dolar ve faiz üzerinden büyük vurgun yapılıyor.

Yani vur kaç yapan şirketler var. Bunların birçoğu da İngiltere bağlantılıdır. Doları bir anda 14 tl'ye çıkartıp sonraki gün ise 12 tl'ye kadar düşürürler. Altını biraz dolardan ziyade geri tutmak lazım. Altını güvenli bir liman olarak görenler var. Altın, dolar gibi füze gibi çıkmaz.

Yine aynı şekilde füze gibi düşmez. Reel olmayan altınlar var. Bankalarda mevduat hesapları var. Uyarıyorum, altın ve doları ayran eşliğinde yiyemeyiz. Tarım bir ülke için son derece önemlidir' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.