1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altın Uzmanı İslam Memiş Tüm Dengeler Değişecek Diyerek Altın için Yeni Tahmini Açıkladı! Ekonomist memiş'ten Son Dakika “Altın Yorumları”
Altın Uzmanı İslam Memiş Tüm Dengeler Değişecek Diyerek Altın için Yeni Tahmini Açıkladı! Ekonomist memiş'ten Son Dakika “Altın Yorumları”

Altın Uzmanı İslam Memiş Tüm Dengeler Değişecek Diyerek Altın için Yeni Tahmini Açıkladı! Ekonomist memiş'ten Son Dakika “Altın Yorumları”

Altın Uzmanı, ekonomist İslam Memiş altın fiyatları düşecek mi yükselecek düşecek mi sorusuna yanıt verdi. Altın fiyatlarında büyük düşüş beklediğini dile getiren İslam Memiş, “Bu fiyatlardan yapılan panik alımlar, zarar ettirebilir” uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar.

A+A-

Altın Uzmanı, ekonomist İslam Memiş altın fiyatları düşecek mi yükselecek düşecek mi sorusuna yanıt verdi. Altın fiyatlarında büyük düşüş beklediğini dile getiren İslam Memiş, “Bu fiyatlardan yapılan panik alımlar, zarar ettirebilir” uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar.

Altın düşer mi gündemdeki yerini koruyor. Fiyatların 700 TL’yi geçmesinden sonra herkes İslam Memiş altın yorumları son dakika araştırması yapıyor. Elinde olanların dışında, yeni alım yapmak isteyenler de altın yorumları son dakika takip ediyor.

Altın yorumları takip ediliyor.

Daha önce uygun fiyatlardan alım yapanlar altın yükselir mi araştırması yapıyor. İslam Memiş altın fiyatları düşer mi sorusuna cevap verdi. Sadece birkaç gün önce 750 TL’yi aşan altın yorumları ilgi ile izleniyor. Kuyumcular altın yorumları yaparak bilgilendirme yapıyor. Bu fiyatlardan elinde sarı metal bulunduran yatırımcılarsa şu anda altın bozdurmak mantıklı mı, altın ne zaman düşer sorularını soruyor.

İslam Memiş altın yorumu 2021 son dakika az önce geldi. İşte altın düşer mi son dakika sorusunun cevabı.

Altının Türkiye’de ve tüm dünyada düşüşe geçeceğini dile getiren Altın Kahini İslam Memiş, “Dünyada da altının ons fiyatı düşüş trendine girecek. Çünkü Amerikan Merkez Bankası FED varlık alımlarının miktarını artırır bundan sonra ve 2022 senesinde FED faiz artırımına başlayacak bu da altın için olumsuz. Gram altın/TL fiyatında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam beklemekteyim. Yani 585-590 seviyelerinde” dedi.

Peki, bu fiyatlardan altın bozdurulur mu?

İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili son dönemdeki yükselişlerin “kar realizasyonu” için kullanılabileceğini söyledi ve “Bozdurmak isteyen yurttaşlar bu suni yükselişleri bir fırsata çevirebilirler. Vatandaşlarımıza şunu öneri ederim bu fiyatlamalar köpük fiyatlamalar, suni yükselişler.

Vatandaşlara önerim yüksek seviyeler kalıcı olmayabilir” öngörüsünü paylaştı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar?

27 KASIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram:712,88

Çeyrek:1.171,00

Yarım:2.342,00

Cumhuriyet: 4.670,00

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.