1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Asgari Ücretli Çalışanlar İçin sabah saatlerinde Sürpriz açıklama: 50.000 TL Nakit Para Bayram Hediyesi Olarak Verilecek!
Asgari Ücretli Çalışanlar İçin sabah saatlerinde Sürpriz açıklama: 50.000 TL Nakit Para Bayram Hediyesi Olarak Verilecek!

Asgari Ücretli Çalışanlar İçin sabah saatlerinde Sürpriz açıklama: 50.000 TL Nakit Para Bayram Hediyesi Olarak Verilecek!

Ülkemizde son zamanlarda artan enflasyon, asgari ücretli vatandaşların ekonomik zorluklar yaşamasına neden olmaktadır. En düşük gelir grubuna dahil olan asgari ücretlilerin maaşları, son enflasyon verilerine göre açlık sınırının altında kalmaktadır. Bu durum göz önüne alınarak Halkbank, asgari ücretli kişilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası...

A+A-

Ülkemizde son zamanlarda artan enflasyon, asgari ücretli vatandaşların ekonomik zorluklar yaşamasına neden olmaktadır. En düşük gelir grubuna dahil olan asgari ücretlilerin maaşları, son enflasyon verilerine göre açlık sınırının altında kalmaktadır.

Bu durum göz önüne alınarak Halkbank, asgari ücretli kişilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurmuştur. Halkbank'a başvuru yapan asgari ücretli kişilere, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi anında verilmektedir. Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ve vade süresi ise merak edilmektedir. Halkbank'ın asgari ücretliye özel sunduğu ihtiyaç kredisiyle ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Halkbank İhtiyaç Kredisi Şartları

Halkbank, asgari ücretli çalışanlar ve Halkbank müşterisi olmayı düşünenlere özel olarak hazırlanan ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını açıklamıştır. Banka tarafından uygulanan kredi faiz oranı %1,89 olarak belirlenmiştir. Bu avantajlı faiz oranıyla asgari ücretliye geri ödeme süreci daha kolay ve avantajlı hale getirilmektedir.

Halkbank'ın özel ihtiyaç kredisi kampanyasına göre, asgari ücretli çalışanlar başvuruda bulunarak ihtiyaç kredisi alabileceklerdir. Kredi maliyetleri de açıklanmıştır. Buna göre, asgari ücretli çalışanlar Halkbank'a başvurarak aylık %1,89 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlanmaktadır. Halkbank'ın müşterilerine sunduğu bu kampanyaya ilgi oldukça yoğun olmaktadır, özellikle diğer bankaların kredi faiz oranlarıyla kıyaslandığında.

Asgari ücretli çalışanlar için sağlanan ihtiyaç kredileri, maksimum 36 aya kadar vade seçeneğiyle sunulmaktadır. 50.000 TL'yi geçmeyen ve 100.000 TL'yi aşmayan ihtiyaç kredilerinde ise en fazla 24 aylık vade imkanı bulunmaktadır. 100.000 TL'yi aşan kredi limitleri için ise maksimum 12 aya kadar vade uygulanmaktadır.

50.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Hesaplaması

Halkbank, asgari ücretli çalışanlara 36 aylık vade seçeneğiyle 50.000 TL ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Bu durumda, kredi hesaplama işlemi aylık %1,89 faiz oranıyla gerçekleştirilmektedir. 50.000 TL'lik kredi için 36 aylık vade seçeneği kullanıldığında, aylık taksit tutarının 2.077 TL olduğu görülmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.