1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Başkan Erdoğan Duyurdu, Meclisten Geçti! Son Dakika Haberi Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Yapılacak Para Ne Zaman Yatacak?
Başkan Erdoğan Duyurdu, Meclisten Geçti! Son Dakika Haberi Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Yapılacak Para Ne Zaman Yatacak?

Başkan Erdoğan Duyurdu, Meclisten Geçti! Son Dakika Haberi Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Yapılacak Para Ne Zaman Yatacak?

Başkan Erdoğan Duyurdu, Meclisten Geçti! Son Dakika Haberi Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Yapılacak Para Ne Zaman Yatacak?Cumhurbaşkanı Duyurdu, Meclisten Geçti, Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Verilecek, Ne Zaman Yatacak? Son dakika haberi ile emekli olan kişilere 1100 TL ödeme yapılacak mı belli oldu.

A+A-

Başkan Erdoğan Duyurdu, Meclisten Geçti! Son Dakika Haberi Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Yapılacak Para Ne Zaman Yatacak?
Cumhurbaşkanı Duyurdu, Meclisten Geçti, Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi Verilecek, Ne Zaman Yatacak?

Son dakika haberi ile emekli olan kişilere 1100 TL ödeme yapılacak mı belli oldu.

Emekli olan kişiler devlet destekli olarak verilecek ikramiyeler hakkında bilgiler araştırmaktadır. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden emekli olan yurttaşlar devlet tarafından kendilerine destek beklemektedir. Zor zamanlarda yardıma koşan devlet Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verdiği 1100 TL ikramiyeler için yılbaşı için de verileceği hakkında çalışmalar yapıyor.

Emekli maaşı alan kişiler kararın onaylanması sonrasında hiçbir şekilde müracaat yapmasına gerek olmadan yılbaşı olmadan 1100 TL ödeme alabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emekli maaşları ve emekli ikramiyeleri hakkında detaylı açıklamalar sunuldu.

Emekli olan kişilerin özellikle beklemiş oldukları ocak emekli zammı ile alakalı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı, Yılbaşı ikramiyeleri ile alakalı detaylı çalışmaların yapıldığı hakkında bilgiler veriyor.

1100 TL ye kadar verilecek olan yılbaşı ikramiyelerini alacak olan kişiler kampanya ayrıntıları hakkında bilgileri merak etmekte. 1100 TL ye kadar yıl başı ikramiyesi almak isteyen emekliler Aralık ayından sonra emekli maaşı bağlanması durumunda ya da daha öncesinden de emekli maaşı alması durumunda dul ve yetim maaşı olsa bile 1100 TL ikramiye alabilecek.

Herhangi bir müracaat yapılmayan bu ödemelerde hesabınıza 1100 TL ödeme yatacak. Meclis onayından de geçecek olan 1100 TL yılbaşı ikramiyesi kararı onaylandıktan ve fotoğrafı gazetede yayınlandıktan sonra kişilerin banka hesaplarına yatacak.

Ayrıca Ocak zammı ile alakalı gelişmeler de bu hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Emekli olan kişiler yılbaşı ikramiyesi alarak rahat bir nefes alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.