1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Büyük Müjde! 3.000 TL ödeme hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin
Büyük Müjde! 3.000 TL ödeme hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin

Büyük Müjde! 3.000 TL ödeme hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin

Bankalar emekliler için harekete geçti. SSK ya da BAĞ-KUR’lu farketmeksizin tüm emekliler yararlanabilecek. 3 bin TL’ye kadar 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak mümkün. İşte ayrıntılar…

A+A-

Güncel banka kampanyaları, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oldukça kullanışlı. Bankalar özellikle emekli vatandaşlar için kampanya üzerine kampanya düzenliyor. Emekli olan vatandaşlar yüksek limitli kredi kullanmak isterlerse ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.  Ayrıca 3 bin TL’ye kadar nakit avans da kazanabilirler.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 3 BİN TL

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları emekli maaşlarına ek olarak 3 bin TL fazla para verecek. Ziraat Bankası’nda emekli maaşı hesabınız varsa hemen internet bankacılığı üzerinden söz konusu 3 bin TL’ ye varan artı parayı alabilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan Bankası 3.000 TL nakit avans verdiği zaman 12 ay vadeye kadar işlem yaparken 3000 TL ihtiyaç kredisi kullanırsanız 36 ay vadeye kadar geri ödemesini yapabilirsiniz.

BAŞKA HANGİ BANKALAR VAR?

Ziraat Bankası dışında diğer kamu bankalarından Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi almak mümkün. Üstelik 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli…

DİĞER VE ÖZEL BANKALAR

Özel bankalarda Banka hesabı olan kişilerde mobil uygulamaya giriş yaparak internet bankacılığı üzerinden kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir. Emekli olan kişilere yapılan bu duyuru ile birlikte acil para ihtiyacınızın olduğu zaman istediğiniz gibi bu parayı ATM üzerinden kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.