1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Büyük Müjde PTT Ev Hanımlarına Para Dağıtıyor! Bu Parayı Almak İçin Başvuru Yapılması Şartı var İşte Şartalar...
Büyük Müjde PTT Ev Hanımlarına Para Dağıtıyor! Bu Parayı Almak İçin Başvuru Yapılması Şartı var İşte Şartalar...

Büyük Müjde PTT Ev Hanımlarına Para Dağıtıyor! Bu Parayı Almak İçin Başvuru Yapılması Şartı var İşte Şartalar...

PTT Ev Hanımlarına nakit Para Dağıtıyor, Almak İçin Başvuru Yapmak Şart, Gelir Belgesi İstenmiyor. PTT üstünden son dakika ev hanımlarını sevindiren haber geldi. İşte ayrıntılar...

A+A-

PTT Ev Hanımlarına nakit Para Dağıtıyor, Almak İçin Başvuru Yapmak Şart, Gelir Belgesi İstenmiyor. PTT üstünden son dakika ev hanımlarını sevindiren haber geldi. İşte ayrıntılar...

PTT üstünden ev hanımı olan kişilere, son dakika kampanyası duyuruldu. PTT Aktifbank ile anlaşma yaparak, ev hanımı olan ve gelir belgesi olmayan kişilere, 5000 TL nakit kampanyası yapıyor. 5000 TL'ye kadar nakit kampanyasından yararlanmak isteyenler, PTT şubeleri üstünden müracaat yapabilir, ya da banka şubelerine gitmeden SMS ile web üzerinden kredi kullanabilirler. SMS ile müracaat yapacak olan ev hanımlarına PTT bazı koşullara uygun olması halinde onay verecektir.

Ekonomik sıkıntı içinde olan ve acil para ihtiyacı olan vatandaşların en çok müracaat yapmış oldukları kurumlardan birisi olan PTT, artık kredi de veriyor. PTT üstünden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, PTT aktifbank istedikleri limitlerde kredi notu düşük olsa bile onay alabiliyor.

Nkolay kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, PTT üstünden 3 ay ertelemeli olarak alacağınız aktifbank nkolay kredi kampanyası için PTT şubelerine gitmeden de kredi alabileceksiniz.

PTT ev hanımı olan kişilerden de belirli koşullara uygun olması halinde onay verecek. İhtiyaç kredisi alacak olan kişilere, PTT kredi notu 1200 ve üstünde olması halinde onay verir. Ev hanımı olmanız durumunda en fazla 5000 TL'ye kadar nakit alabilirsiniz. Almış olduğunuz 5000 TL nakit kredi, düzenli ödenirse, daha sonra daha yüksek limitlerde de banka üstünden ihtiyacınız olduğu zaman kredi alabileceksiniz.

Banka şartlarına uygun olan ve TC vatandaşı olan ev hanımları şu biçimde müracaat yapabilirler...

SMS ile Başvuru...

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek Kredi yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı yazarak 30 50 numarasına mesaj olarak gönderin. Yaptığınız müracaat Aktifbank kredi müracaatsu olacak. PTT üstünden bu krediyi almak için onay aldığınızda, PTT şubelerine giderek kredi kullanabileceksiniz.

PTT Aktifbank SMS ile kredi müracaatsu yapan ve onay alan ev hanımları ise, ev adreslerinde de kredi kullanabilir. 5000 TL onay aldıysanız ve genel müdürlük aradığında krediyi evde kullanmak istiyorum derseniz, ptt şubelerine gitmeden sizlere kredi kullandırımı ev adresinizde yapılır.

SMS ile müracaat haricinde banka web sitesi üstünden, kullanıyorsanız passolig mobil uygulaması üstünden de kredi müracaatsu yapabilirsiniz.

PTT Aktifbank 5000 TL'ye kadar vermiş olduğu kredilerde, yüksek faiz oranları ile kredi veriyor. Güncel faiz oranlarını ve müracaat koşullarını banka fotoğrafı web sitesi üstünden öğrenebilirsiniz.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.