1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Büyük Müjde SSK, Bağ-Kur ve Milyonlarca emekli vatandaşa 4.000 TL ek ödeme verilecek! İşte tüm Ayrıntılar...
Büyük Müjde SSK, Bağ-Kur ve Milyonlarca emekli vatandaşa 4.000 TL ek ödeme verilecek! İşte tüm Ayrıntılar...

Büyük Müjde SSK, Bağ-Kur ve Milyonlarca emekli vatandaşa 4.000 TL ek ödeme verilecek! İşte tüm Ayrıntılar...

Emeklileri sevindirecek haber nihayet geldi. Harekete geçildi ve ödeme onaylandı. SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere bankalar 4000 TL’ye kadar nakit imkanı sağlanmakta ve hesaplarına 4000 TL yatırılmaktadır.

A+A-

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haber nihayet geldi. Hemen harekete geçildi ve ödeme onaylandı. SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere bankalar 4000 TL’ye kadar nakit sağlanmakta ve hesaplarına 4000 TL yatırılmaktadır.

Banka hesabınız var ise 4000 TL’ye kadar olan ek ödeme anında onaylanarak hesabınıza artı para olarak eklenecektir. 4000 TL iade tutarı olmasına karşın her kullandığınızda bir ödeme planı oluşturuluyor. 4000 TL kullananlar bu ödemeyi 12 ay taksit ve taksitli nakit ön ödeme olarak yapabilirler. Bankanızla görüşerek 4000 TL almak için işlem yapabilirsiniz.

Emekli yurttaşlara müjde! Kredi ya da kredi kartı olmadan 4000 TL ödeme anında maaş bankanız ile görüşerek alabileceğiniz bir ödemedir.

Ek ödeme artı para olarak hesabınızda kalacak ve bu parayı 12 ay taksitle nakit ön ödeme olarak geri ödeme olanağına sahip olacaksınız. 4000 TL alabilmeniz için tek koşul bankada hesabınızın olması ve emekli maaşı almanızdır. Emekli maaşınızı aldığınız bankaya başvurarak bu tutarı hemen hesabınıza yatırabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her bankadan 4000 TL’ye kadar ek para çekme olanağı yoktur. Bu imkan ülkemizde kamu bankalarından yaratılmıştır. Emekli maaşını Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden alan yurttaşlar 4000 TL artı para alma olanağına sahip oluyor.

4 bin TL artı para almak isteyenler emekli maaşını aldıkları banka şubesi ile iletişim kurarak ya da internet bankacılığı şifresi ile bankanın mobil uygulamasına girerek nakit müracaatta bulunabilirler. Böylece 4000 TL’ye kadar değerlendirecek olan banka anında sonuç veriyor ve parayı hesabınıza aktarmanız mümkün. Banka tarafından hesabınıza yatırılan parayı anında kullanmanız mümkündür. 

Bu tutarı banka ATM’sinden nakit olarak çekebilir ya da internet bankacılığı aracılığı ile arzu ettiğiniz hesaba aktarabilirsiniz. Kredi, fatura, kredi kartı ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu parayı nakit olarak kullandıktan sonra geri ödeme aylık olarak yapılacaktır. Bir yıl içinde sizden geri alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.