1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Duyurdu Emekli Olan vatandaşın Borcu siliniyor! Son Dakika haberi Bugün Başlıyor...
Cumhurbaşkanı Duyurdu Emekli Olan vatandaşın Borcu siliniyor! Son Dakika haberi Bugün Başlıyor...

Cumhurbaşkanı Duyurdu Emekli Olan vatandaşın Borcu siliniyor! Son Dakika haberi Bugün Başlıyor...

Emekli vatandaşların banka borçları bitecek. Son dakika kamu bankaları tarafından yapılan bu kampanyayla beraber emekli olan yurttaşlar için 100 000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alınacak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı duyuru ardından yalnızca emekli olan yurttaşlar için kredi paketi...

A+A-

Emekli vatandaşların banka borçları bitecek. Son dakika kamu bankaları tarafından yapılan bu kampanyayla beraber emekli olan yurttaşlar için 100 000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alınacak.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı duyuru sonrasında yalnızca emekli olan yurttaşlar için kredi paketi hazırladı. Yapılan bu Kredi duyurusu sonrasında Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank müracaat yapacak olan emeklilere kendi bankasından maaş almaları durumunda 100.000 TL borç kapatma kredisi kullandıracak.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası üzerinden 100 000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanacak olan emekliler müracaat yapmak istiyorsa maaşına bu bankaya taşıyarak en yakın banka şubesinden işlem yapabilir. Borç kapatma kredisi kampanyasına müracaat yapacak olan kişilerin daima ilk tercih ettiği bankalardan biri olan ve ülkemizde kamu Bankası olarak hizmet sunan Ziraat Bankası 100 000 TL'ye kadar 36 ay vadeli emekli olan yurttaşlar için tüm borcunu kapamak için kredi verecek.

Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek müracaat yapabilir ya da müracaat sonrasında borcunuzı hesaplandıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz.

VakıfBank

Bir diğer kamu Bankası olan VakıfBank yaptığı kampanyayla beraber emekli olan yurttaşlara 100.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. 100.000 TL'ye kadar verilecek olan bu borç kapatma kredisi ne katılmak isteyen yurttaşlar ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli olarak Kredi kullanabilecek. Vakıfbank kredileri vereceği olan emeklilere kendi bankası'ndan emekli maaşı alması durumunda işlem yapacak.

Halkbank

Düşük faiz oranları ile masrafsız olarak borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız 100.000tl onayı Halkbank üzerinden alabilirsiniz. Emekli olan yurttaşlar Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsa yapacakları kredi müracaatsuyla beraber güncel olan banka borcunu kapatabilir ve 100.000 TL 36 ay vadeli borç kapatma kredisi alabilir.

100.000 TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde güncel olan banka borcunu kapatılacak ve bu biçimde sizlere kredi kullandırılacak. Size en yakın Halkbank şubesine giderek müracaatnuzu gerçekleştirebilir ya da web sitesi üzerinden emekli maaşınızı üzerinden kredi müracaatsunda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.