1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki akşam talimatı verdi suriyeliler artık....
Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki akşam talimatı verdi suriyeliler artık....

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki akşam talimatı verdi suriyeliler artık....

Erdoğan, geçtiğimiz akşam yapılan toplantıda Rusya’dan alınan S-400 füzeleri, Suriye meselesi ve ekonomi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Habere göre Erdoğan, S-400’lerin teslimi ile beraber Amerika’de seslerin biraz daha yükseleceğini fakat, bir süre sonra ilişkilerin normalleşmesini beklediklerini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki akşam yapılan toplantıda Rusya’dan alınan S-400 füzeleri, Suriye meselesi ve ekonomi konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Habere göre Erdoğan, S-400’lerin teslimi ile beraber Amerika’de seslerin biraz daha yükseleceğini fakat, bir süre sonra ilişkilerin normalleşmesini beklediklerini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “S-400’ler konusunda iş bitmiştir.

aesrd.jpeg

ÜLKELERİNE DÖNMELERİNİ TEŞVİK EDECEĞİZ”

Bunun üzerine Erdoğan “Biz Suriyelilere kapılarımızı açmak zorundaydık. Görmezden gelemezdik. Onlara sahip çıktık. Bizim başımıza da gelebilirdi. O zaman bizlere kim yardım edecekti, kim sahip çıkacaktı?

erdogann.jpeg

Ama bu konu da yeni adımlarımız olacak. Ülkelerine dönmelerini teşvik edeceğiz. Suç işleyenleri kesinlikle sınır dışı edeceğiz. Ayrıca Suriyelilerden aldıkları sağlık hizmeti karşılığında bir katkı payı alınmasını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.