1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Deniz Bank'tan Büyük Müjde Geldi! Bayram Kredisi Desteği Geliyor…
Deniz Bank'tan Büyük Müjde Geldi! Bayram Kredisi Desteği Geliyor…

Deniz Bank'tan Büyük Müjde Geldi! Bayram Kredisi Desteği Geliyor…

Deniz Bank'tan büyük bayram müjdesi geldi. Bayramın yaklaşması ile beraber vatandaşlar 3000 TL’den başlayan kredi fırsatını açıkladı. Denizbank bayramda rahat bir nefes almak isteyenlere kredi desteği ile destek oluyor.

A+A-

Denizbank'tan bayram fırsatı geldi. Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Pek çok kişi Kredi detaylarını araştırmaya devam ediyor. Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte vatandaşlar bayrama özel süreci seçeneklerini araştırıyorlar ve bununla birlikte bayrama özel avantajlı kampanyalarla Denizbank kolay başvuru imkanından yararlanma fırsatı sunuyor. 10 bin TL'ye kadar kredi desteği mümkün. İşte krediye dair son dakika haberleri…

Deniz Bank koronavirüs döneminde pek çok kredi kampanyası ile maaş müşterilerini sevindirdi. 13 Mayıs tarihine kadar bayrama hazırlık kredisi veriyor. Nakit ihtiyacını karşılamak ve bayram alışverişi yapmak isteyenler için alternatif sunuyor. Bayrama özel kredi avantajı Denizbank’tan geldi. farklı vade seçenekleri ve 10.000 TL kadar bayram kredisi veren banka bu krediden yararlanmak isteyenlere detayları açıkladı. Başvuru seçenekleri belli oldu.

Kredi Başvuru Şartları Nedir?

Denizbank'tan kredi başvuru şartları nedir? nasıl başvuru yapılır diyorsanız SMS yoluyla kredi desteği için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz telefon numarası ile bayram kredisi SMS yolu ile başvuru yapabilirsiniz. Bayram yazın 3280 SMS gönderim ve 17 Mayıs'a kadar geçerli olan kredi desteğinden anında yararlanın.

Kredi desteğinden yararlanmak için 3.000 TL ile 10.000 TL arasında başvurunuz oluşturabilirsiniz. 12 ay vade imkanı yüzde 1.59 faiz oranı ile kredi sağlanmaktadır. 10.000 TL için kredi faiz oranı 1.94 oluyor. 10.000 liralık bayram kredisi 12, 24, 36 aya kadar vade imkanı ile sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.