1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Denizbank'tan büyük müjde! Ev hanımlarına 15 bin TL ödeme yapacağını duyurdu!
Denizbank'tan büyük müjde! Ev hanımlarına 15 bin TL ödeme yapacağını duyurdu!

Denizbank'tan büyük müjde! Ev hanımlarına 15 bin TL ödeme yapacağını duyurdu!

Denizbank'tan ev hanımlarına 15 000 TL'ye kadar Ödeme yapılacak. Denizbank üzerinden 36 ay vadeli 15. 000 TL nakit kredi kampanyasına katılabilir ve acil ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

A+A-

Denizbank ev hanımlarına 15 000 TL'ye kadar Ödeme yapacak. Denizbank üzerinden 36 ay vadeli 15.000 TL nakit kredi kampanyasına katılabilir ve acil ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Para ihtiyacı olan ev hanımları önceden bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış ise Denizbank üzerinden 15.000 TL nakit kredi kampanyasına müracaat yaparak hemen onay alabilir. Denizbank başlattığı Bu kampanyada yalnızca ev hanımlarına gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kampanyası sunacak. 

Denizbank banka politikalarına uygun olan yurttaşlar 15.000 TL nakit kredi kampanyasına müracaat yapmak istiyorsa Bu bankada hesabı olması halinde mobil uygulama üzerinden 7gün 24saat işlem yapabilecek. Denizbank ayrıca sms ile ve web sitesi üzerinden yaptığı kredi müracaatları ile birlikte de yurttaşlara destek veriyor. 

Ev hanımı olan ve önceden bankalardan kredi kartı kullanıp düzenli ödemeler yapan banka kredi notu yüksek olan kişiler gelir belgesiz Denizbank kredisine müracaat yapabilir 36 ay vadeye kadar kullanabilecekleri bu krediler de ilk taksit ödemesini 3 ay erteleyebilir.

Denizbank 15.000 TL SMS ile kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız kredim yazın boşluk bırakın t.C. Kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3280 numarasına gönderin. Gönderilen mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde sizlere sonuç verecek ve sonucunuz hakkında bilgileri ayrıntılı olarak mesaj da göreceksiniz. 

Ev hanımlarına kredi veren diğer bankalar

Ev hanımı olan kişilere kredi veren diğer bankalar qnb Finansbank Akbank işbankası ve Yapı Kredi Bankası olmaktadır. Denizbank ve bu bankalardan hesabınız var ise hemen internet bankacılığı şifresi alarak mobil uygulama üzerinden kredi müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz.

15.000 TL'ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler Deniz bank şubelerine gitmeden işlem yapmak istiyorsa Denizbank mobil uygulamasına girerek burdan 15.000 TL kredi kullanabilir. Bankaların güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız fotoğrafı internet sitelerine girebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.