1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere 3000 TL Ödeme Yapılacak! İmzalar Atıldı Hemen Başvurun
Emeklilere 3000 TL Ödeme Yapılacak! İmzalar Atıldı Hemen Başvurun

Emeklilere 3000 TL Ödeme Yapılacak! İmzalar Atıldı Hemen Başvurun

Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçten geçiyoruz. Yapılan zamlar düşünüldüğünde emeklilerin maaşının kısa süre içerisinde eridiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Uygun şartlar altında alınan kredilerin bile geri ödemesi giderek zorlaşan bir hale gelmiştir.

A+A-

Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçten geçiyoruz. Yapılan zamlar düşünüldüğünde emeklilerin maaşının kısa süre içerisinde eridiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Uygun şartlar altında alınan kredilerin bile geri ödemesi giderek zorlaşan bir hale gelmiştir. Bu durumda emekliler promosyon ödemeleri gibi bir takım ödemeleri araştırmaya başlıyor.-

Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçten geçiyoruz. Yapılan zamlar düşünüldüğünde emeklilerin maaşının kısa süre içerisinde eridiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Uygun şartlar altında alınan kredilerin bile geri ödemesi giderek zorlaşan bir hale gelmiştir. Bu durumda emekliler promosyon ödemeleri gibi bir takım ödemeleri araştırmaya başlıyor. Bağkur ve SGK yapılan anlaşmalar kapsamında çalışmalarını ve imzalarını tamamlamıştır. Atılan imzalar sonucunda 3.000 TL’ye kadar ek ödeme almak mümkün olacak. Nasıl mı? Detaylar yazımızda…

Bütün Büyük Bankalar Bir Arada!

Ülkemizde, yaşanan ekonomik krizde emeklilerin bir nebzede olsa rahatlaması için pek devlet ve özel bankanın çalışmalarda ortak hareket ettiğini söyleyebiliriz. Peki ama bu bankalar arasında hangileri var?

  • Kuveyt Türk Bankası
  • İş Bankası
  • ING Bank
  • Garanti Bankası
  • Fibabanka
  • Burgan Bank
  • QNB
  • TEB
  • Yapı Kredi
  • Halkbank
  • Denizbank
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank

Bankalar bir arada çalışmalarını tamamlayıp, gerekli imzaları attı. Artık bu karar ile birlikte emekliler 3.000 TL’ye varan promosyon ödemelerini alabilirler.

Şartlar Nelerdir

Bankaların ayrı ayrı şart ve esneklikleri olduğunu biliyoruz. Ortak karar ise emeklilerin tam 3 sene boyunca bankalar üzerinden maaş alma sözü vermeleri. Bu zamandan önce hesabın yada maaş hesabının başka bir bankaya taşınması söz konusu olmuyor.

Bunun dışında yine bankaların mevcut, kurallara göre bazı ekstra promosyon ödemeleri yapmaları da mümkün oluyor.

Örneğin bankaya iki yada daha fazla otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda 100 TL ödeme yapılması gibi pek çok farklı ödeme seçeneği de bulunuyor.

Her Banka Aynı Rakamları Vermeyecek

Bankaların verdiği emekli maaşı promosyonları aldığınız, maaşa ve bankanın kendi belirlediği rakamlara göre farklılık gösterecek.

Örneğin QNB Finansbank: 750 – 875 ve 1000 TL arasında değişen tutarlarda ödeme yaparken, İş Bankası ödeme tutarını 1750 – 1875 – 2000 TL arasında değiştiriyor. Yine de imzaların atılması ve rakamların netleşmesi ile birlikte bu tutarların değişeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Aynı zamanda bu ayın sonuna kadar süresi devam eden ve emekli tanıdığını getiren kişilere verilen ödeme ile birlikte kullanılamayacağını da özellikle belirtmek isteriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.