1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere büyük müjde geldi! SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerinin hesabına 3 bin 250 TL ödeme yatacak!
Emeklilere büyük müjde geldi! SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerinin hesabına 3 bin 250 TL ödeme yatacak!

Emeklilere büyük müjde geldi! SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerinin hesabına 3 bin 250 TL ödeme yatacak!

SSK, Bağ-Kur emeklilerini sevindirecek haber geldi. Yapılan son açıklamada, emeklilere 750 TL ve 2500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını bankadan alanların acil ihtiyaçları için kullanabilecekleri bu ödemeler için başvuruları Ocak ayı itibarıyla kamu bankaları tarafından yapılacak.

A+A-

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, belirli şartların sağlanması halinde mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunarak, banka şubesine gitmeden bu işlemleri gerçekleştirerek hesaplarına para yatırabilirler.

Kamu bankaları emekli vatandaşlara verdikleri ihtiyaç kredilerinin yanı sıra 750 TL’ye kadar kredili mevduat hesabı artı para ve emekli promosyonu olarak ödeme yapacak. Emeklilere yapılan son zam sonrasında en düşük emekli maaşı 2500 TL olarak belirlenirken, 2500 TL’nin üzerinde emekli maaşı olan vatandaşlar da 750 TL’ye kadar bankalardan emekli promosyonu alabilecek.

Ziraat Bankası konuyla ilgili yaptığı açıklamada, emekli maaşını kendi bankasından alan tüm emeklilere artık 750 TL’ye kadar tek rakam verileceğini, emekli maaşı alan emeklilere ise 2500 TL artı para ödeyeceğini duyurdu. emekli promosyonu ve kendi bankasından maaş alıyor.

2500 TL artı para başvurusunda bulunmak isterseniz banka şubesinden veya mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilir, hesabınıza yatırılan parayı sorgulayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla emekli maaşı alan vatandaşlar, 2500 TL ve üzeri emekli maaşı almaları halinde 750 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilecekler.

SGK desteği ile verilecek bu ödemelerde emekli promosyonu alabilmeniz için bankadan maaş almanız ve bu maaşı 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşımayacağınızı taahhüt etmeniz gerekmektedir.

Yapılacak sözleşmeler sonrasında bir ay içerisinde 750 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilecek, emekli maaşınızı bu bankaya aktardığınız için ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Hesabınıza hemen 2500 TL artı para yatırabileceksiniz.

Kampanya detaylarını öğrenmek isterseniz hem emekli maaşınızın transferini öğrenmek hem de kredi veya kredili mevduat hesabı hakkında bilgi almak için bankaların resmi web sitelerine veya banka şubelerine gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.