1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere SMS ile 10.000 TL Üzerinde Ödeme Yapılacağı duyuruldu, Açıklama Akşam Yapıldı!
Emeklilere SMS ile 10.000 TL Üzerinde Ödeme Yapılacağı duyuruldu, Açıklama Akşam Yapıldı!

Emeklilere SMS ile 10.000 TL Üzerinde Ödeme Yapılacağı duyuruldu, Açıklama Akşam Yapıldı!

Emekli vatandaşlar için yapılan bu kampanyada 10000 TL ve üstünde ödeme alabilirsiniz. Emekliler, 10000 TL ve üstünde ödeme almak istiyor ise, Denizbank üstünden müracaat yapacak.

A+A-

Emekli olan kişiler için yapılan bu kampanyada 10000 TL ve üstünde ödeme alabilirsiniz. Emekli olan kişiler, 10000 TL ve üstünde ödeme olmak istiyorsak, Denizbank üstünden müracaat yapacak.

Emekli olan kişiler için yapılan bu kampanyada 10000 TL ve üstünde ödeme alabilirsiniz. Emekli olan kişiler, 10000 TL ve üstünde ödeme olmak istiyorsak, Denizbank üstünden müracaat yapacak. Denizbank emekli kredisi olarak yurttaşlara verdiği bu kredi kampanyasına katılmak isteyen kişilere 5 dakika içerisinde mesaj atarak, sonuç veriyor. Denizbank, Emekli Kredisi düşük faiz oranları ile 36 ay vadeye kadar verilirken, ilk taksit ödemesinin 45 gün 50 gün ya da 90 gün olarak erteleme yapabiliyorsunuz. 

Denizbank üstünden emekli kredisi kullanacak olan kişiler, 10000 TL ve üstünde ödeme almak istiyorsa bankaya maaş sevkiyatını da yapması gerekmektedir. Bu durumda kredi notu düşük olsa bile, Denizbank tarafından onay verilecek ve kredi kullanabileceksiniz. Denizbank tarafından kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız, size en yakın şubeye giderek bu banka üstünden kredi müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Denizbank, ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız ve ayrıca bankanın fotoğrafı internet sitesine girerek burdan kredi müracaatsunda bulunabiliyorsunuz.

SMS ile Kredi Başvurusu

Kesilmesinin kakmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek KREDİM yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak, 32 80 numarasına bu mesajı tam olarak gönderin. 32 80 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde size kredi sonucunu verecek ve onaylanan tutar, hemen hesabınıza yatıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.